adka
mám presne tú istú veľkosť :D :D 465 ml anatomické :D len mám 175 cm a 58 kg :) zatiaľ z nich veľa nevidím, ale už teraz viem, že budú super a aj pán doktor mi povedal, že veľkosť mi sadla úplne perfektne.
Mne povedali na klinike, ak budem celý deň ležať, svaly mi stuhnú a budem mať veľké bolesti, dnes som napr. skoro celý deň nebola doma a tom som len druhý deň po opke, bola som na nákupoch, samozrejme nič som nedvíhala len som bola v pohybe, ale pohybujem sa ako taký robot :D .. a už teraz cítim, že je to oveľa lepšie, aj lepšie sa mi leží na chrbte, nemám také bolesti ako včera večer. Ale určite je to individuálne ! Všetko s mierou a treba počúvať svoje telo.
Manžel má pravdu, operácia má svoje riziká a aj tie silikóny nie su pre telo prirodzené, ale ja si nepripúšťam, že sa mi môže niečo stať alebo z toho budem mať nejaké komplikácie v budúcnosti. A aj keď áno, tak to budem riešiť keď to bude aktuálne.
Nechápem, prečo je manžel zásadne proti, veď by mu malo záležať na tvojom šťastí :-( Ja nemám zatiaľ deti ani manžela, ale viem, keby mi priateľ povedal, že sa so mnou rozíde kvôli silikónom, tak by som porozmýšľala nad tým, či ma vôbec miluje :-/ No musí to byť ťažké, však už aj samotné rozhodnutie ísť dobrovoľne na operáciu nie je jednoduché a keď človeka ani vlastná rodina nepodporí, tak neviem :-/