Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

PetraPetra

Ahojte baby. Rozmyslam uz nejaky ten cas nad operaciou. Mam prsia pomerne male a chcela by som mal prirodzene vzhladom na postavu . Problem je v tom, ze postavu mam silnejsiu a necitim sa velmi dobre. Prichadzam s trochu netradicnou otazkou - vsimnu si to ludia? Myslim okolie a rodina, ak si dam zvacsit len o cislo, maximalne 2. Nechcem ziadne bomby. Ide o to, ze moja rodina by bola urcite proti a s kolegovcami to nechcem riesit.. Dakujem za rady.

martinka27777

pred celkovou anesteziou som mala aj ja respekt, ale pred dvomi rokmi som ju musela podstupit zo zdravotnych dovodov a dnes uz viem ze to nie je nic strasne :) cize anestezia by ma urcite neodradila od prs ;)

Romanka25

Babule
tak uz to mam aj ja za sebou. Je to par dni co som tu nebola, ale naozaj som bola rada, ze lezim, ze si mozem oddychnut a nic nerobit. Bolesti mam trosku ale nie je to nic strasne, uplne v pohode sa to da zvladnut :)

Pre malupehanu vyssie si precitaj co som pisala, bolesti su normalne po takomto zakroku, ale vobec nie su take, ze by sa nedali zvladnut ze by clovek od bolesti odpadaval alebo nieco.. :) a co sa tyka celkovej anestezie tak bud rada ze to robia v celkovej ;)

malapehana

Mám mierne obavy, pretože som ešte v celkovej nikdy nebola. Neviem mám pred tým taký rešpekt. S bolesťami tesne po zákroku je to ako? sú neznesiteľné, či?

yorka

malapehana samozrejme ze prsia sa robia v celkovej anestezii a je to podla mna aj ovela lepsie ako len v lokalnej. Preco takato otazka? co mas z toho obavy?

malapehana

Pekný dník žienky. Mám pár otázok ktoré má trápia a kvôli tomu že neviem na ne odpovede, tak sa neviem donútiť ísť čo i len na konzultáciu ohľadom pŕs :/ tento zákrok sa musí robiť v celkovej anestézii?

cicilka

Romanka25 dnes som si na teba spomenula, ze tozvie ako sa drzis a ako sa ti dari. Verim ze vsetko dopadlo dobre a uz oddychujes :)

Romanka25

ja som rada :) cim skor budem mat krasne prsia tym lepsie.. Neverila som tomu, ze kazdym dnom sa budem viac tesit a stresovat, ale je to tak. Zajtra ma to caka a dnes uz chodim ako lev v klietke, co som plna ocakavani. Stastna125 ved nevadi, ked prvy den sa sem nedostanem ale o par dni urcite ano, tak potom dam vediet ako mi je :)

stastna125

Romanka ja uz som po tri mesiace ak dobre pocitam :) prvy den si myslim ze ani ta nenapadne sem pisat, lebo budes rada ze mozes oddychovat. Pre mna boli tie dni po zakroku taka dovolenka, kedze som mohla len oddychvat a nic nerobit :)