Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

susi30

Simka, dakujem za odpoved, no nemám ich také veľké ako by som chcela každý ma strašil že to bude veľké, ale nie, brala by som väčšie...

simka214

susi30 po pravde mam v mojom okoli viac kamaratok co su uz po zvacseni ale ani jedna nenosi push up podprsenku. Na zakroku boli prave preto aby ju nosit nemuseli. Z akeho dovodu ju chces nosit?

Romanka25

pre malu pehanu z akeho dovodu? pretoze si oddychnes, aj ty aj telo. Nebude ti rozum chodit po tom, co ti robia ako to vyzera a podobne :) Vies co jednu tabletku som mala, inak nie. V pohode sa to da zvladnut, myslim ze som uz v zivote prezila aj horsie bolesti.

martinka090

nemyslím si, že budú malé. Lekár predsa už to má v oku a vie, čo na postavu sedí, čo nie :) neboj sa. Podľa mňa v tomto smere by nebolo na škodu keby ženy trošku dôverovali svojim lekárom

Lillyenka777

Ahojte, chcem sa s vami poradit, bola som na konzultaci a lekár mi dal 285 ml. moje prsia su 75/B nechcela som nic velke médiám 168 a vazim 55 vraj to budu 3/c ma tu niake dievca taketo? nebudu zas moc male ??? prosim odpíšte mi

yorka

pri celkovej anestezii sa vobec nemusis bat. Nemas sa coho :) ta operacia ti vdaka nej ujde ako voda. Ani si to nestihnes uvedomit a uz budes mat po a budes sa zotavovat.

tamarka78

PetraPetra k plnšej postave podľa mňa väčšie prsia patria. Otázka znie či chceš aby si to všimli. Najlepšie by si si vedela na všetky tieto otázky odpovedať, keby si zašla na konzultáciu a porozprávala sa o tom s lekárom, čo už má niekoľko rokov praxe za sebou a prešlo mu rukami viacero pacientok ;)

adrajana

Ahojte baby.tym co maju po tak gratulujem.a tie co maju pred alebo stale vahaju tak nevahajte a nebojte sa od 14.5 mam nove krasne prsia.bolesti ja osobne nemam.operacia vdaka anestezie trvala 5min(tak som to ja vnimala).a po opke ma akurat tak chrbat bolel s toho lezania a trochu som mala tlaky na hrudi.bola som v BB u Cervena.sestrycky su super doktor isteze tiez.dokonca ma ani stehy nebolia pod prsiami.pridam aj foto par hodin po operacii

malapehana

Ahoj Romanka, môžem byť rada? to z akého dôvodu? :) Aj si mala po zákroku také bolesti, že si si musela dať tabletku alebo niečo proti bolesti?