Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenusa00

zuzanka v tomto musim s tebou suhlasit. Po zakroku som bola ako vymenena. Konecne som bola sebavedoma :)
Ono baby je to tak lekar ked moze tak pomoze. Mne tiez doktorka v Centre plastickej a estetickej chirurgie poradila ako najviac vedela. Ja som po pravde nemala ani tusenia ci anatomicke ci okruhle, ale oni to uz maju v oku a vidia ale mas prsia tak vedia uz aj predpokladat ako by vyzerali s implantatmi :)
Monci666 neprehanaj vsetko s mierou :)

nikihoney

kočky má tu niektoá guľaté implantáty väčšiu veľkosť? cca 600-700..? prosím Vás ako sa dostanem do galérie? vďaka

Monci666

doktor ti najlepsie poradi ktore su vhodne pre tvoje prsia ale aj ja som chcela gulate a vyhovoril mi ze mam pekne prsia a ked da gulate tak to bude ako prilepene vyzerat a dobre ze som si dala slzicky lebo aj tak su riadne a ked dam podpsenku :D tak uplne :) spokojna som ja by som chcela omnoho vacsie ale viac ako 545 sa do mna nezmestilo na 1 krat :D

nikihoney

aha, ďakujem, mne by sa vraj hodili guľaté, tak sa snažím dostať nejak do galérie, chcela by som vidieť, ako vyzerá väčší objem guľaté..?

Monci666

caute baby ja mam uz 2 mesiace po operacii a uzivam si to :) mozem uz robit včeeetko spat naboku, lahnut na brucho pri opalovani kazdy den sa s nich tesim :) bola som u doktora cervena 545ml užasny tym vsetko dokonale u nich , za kvalitu ale aj treba priplatit posielam foto a teraz sa idem zaujimat o skusenosti z nosom :D

zuzanka98

Co take sa moze zmenit? sebavedomie zeny. Vnimanie samej seba. Partner svoju polovicku zacne inak vnimat. A v mojom (nasom) pripade medzi mnou a partnerom to viac utuzilo vztah. Pretoze bolo to nieco ine co doposial nepoznal ani on ani ja. A skvelo to okorenilo nas vztah. Takze ja som rada, ze som sa na tento zakrok dala v Centre plastickej a estetickej chirurgie u doktora Turkina. Ale co sa tyka ten zmeny v zivote tak u kazdej zeny je to tak, ze neuveri tomu az kym si tym neprejde.. rovnako ako aj ja.