Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

PetraPetra

dievcata, a ako ste to znasili po operacii? bola to nehorazna bolest alebo sa to dalo vydrzat? kedy ste sa vratili do prace po operacii?

karolispring78

Romanka bola si na konzultácií u viacerých lekárov či ťa presvedčil hneď ten prvý? Mala si nejaký základ pred OP? Ja nemám žiadny a psychicky to zle znášam, som zakomplexovaná:-(

Romanka25

Rezy sa robia viacerymi sposobmi. Neskusala si si o tom nieco precitat niekde? karolispring neobdivuj nas - pridaj sa k nam :-) pre mna to bolo jedno zo spravnych rozhodnuti v zivote ze som sa na tento zakrok dala.

karolispring78

ivanalva, na nete je viac videí o priebehu vkladania implantátov. Skús si to pohladať pod klinikami. Ja tiež som viacmenej rozhodnutá ísť na augmentáciu. Sledujem toto forum už dlhšie a obdivujem baby, ktoré to zvládli s "lavou zadnou", bez väčších bolestí.

IvanaIva

Pekný sobotný večer dievčatá, trápi ma jedna otázka. Premýšľam nad silikónovými prsiami už veľmi dlho. Len celkom nerozumiem tomu ako to je vlastne s vkladaním implantátov, kade sa vkladajú? kade vedie rez?

zuzanka98

Lekari by mali vediet poradit. Ak nevedia tak co najskor je treba brat nohy na plecia. Dobry doktor navrhne, poradi, konzultuje. Hlada kompromisy. Prsia nie su len na chvilu. Je to volba ktora zmeni zene zivot a treba k tomu pristupovat uz od zaciatku :)

luki111

nikinka133

ahoj ja mam podobnu vahu aj vysku a odporucene 460ml gulate implantaty prosim povedzte mi ci sa vam to nezda velke lebo mam ztoho obavy :) alebo keby ste mali nejaku foto velmi by ste mi pomohli dakujem

luki111

IvankaUS

ahoj chcem sa spytat ako dopadla vasa operaccia a ci sa vam to nezda velke. ja mam odporucene okruhle 460ml a mam obavy ci to nie je vela. dakujem za odpoved

luki111

ahojte baby mate tu niekto gulate implantaty 460ml ? ja som chcela tak 390 ale pan Dr. mi odporucil na konzultacii 460 lebo mam rozdielne prsia tak aby sa ten rozdiel zredukoval ale obavam sa toho ci to nie je vela. na vysku 171cm a 58kg. kazda odpoved potesi :)