Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

v girl

no to som si myslela aj ja :)) ale v prepúštacej správe som sa dočítala že 400 tak som sa na kontrole pýtala doktora a že pri operácií rozhodol že lepšie budú tieto tak som mu povedala že velice dobre rozhodol :DD

určite sa menia aj tie tvoje len si to na sebe možno tak nevšímaš :)

kvet11

tomasova

ahoj mojko veľmi rada ale až teraz som sa sem dostala a o chvíľu tekám zasa preč kamošky dohodli niečo budeme musieť niekedy inokedy aká škoda :(

stále pátram potom maili a za boha sa k nemu nemožem dostať zabudla som ako to bolo ale ja to stále skúšam hneď ako na to prídem to posielam :)

v girl

kvet11
no micna to neviem..ale ja si myslim,ze pracuje..len na maily chodi asi malo..a vsimam,ze sa ti menia..uz sa ti uplne zmenili od prvych fotiek..su pekne okruhle :) a ja som myslela,ze mas 375ml aspon tak si vravela na klinike..ale je dobre,ze zvolil tie väcsie pre teba :) moje su v pohode...ale ja si nevsimam zmenu :D

Matka872

lilabmw
no tak ako vravis.No len dufam ze ma nebude dr.Mladek nahovarat na mensie :)No take by som aj chcela tie plne trojky,male stvorky :)

Matka872

tomasova
ahoj,tu je moj e-mail: martinasporinska@centrum.sk
A dakujem ti za ochotu,si velmi zlata.Ja tam zavolam na druhy tyzden a sa na tento termin objednam.Davala som si vcera foto mojich prs na galeriu,aby som si mohla ako si mi vravela vybrat,kuknut,rozhodnut sa.No dneska mi prisli len otazniky,az som sa docitala mi netuklo ze to treba napisat aj nick :-) :-) :-)

tomasova

Matka872
tak som tam dnes volala,ze kamoska pojde na moj termin a ze ok,len tam musis cinknut na recepciu a nahlasit im svoje meno a tel.cislo a povedat ze prides namiesto mna.tak ak mas nejaky mail kam ti mozem napisat tak pokecame.

tomasova

kvet11
aho moja chcem sa spytat ci by sme nedali dnes stretko ak nemas nic na plane.mamina si zobrala maleho necakane tak mam volno.dik

sue33

davidoff
prosim ta kto ti robil prsia a aku mas velkost. Mas ich naozaj krasne a este mi prosim ta prezrad kde mas jazvu?????