Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Rozalka

..ahoj, ja tiež idem k Očenášovi na konzultáciu, ja ked som volala tak mi ju ponúkali hned na druhý deň ale to som nemohla :)tak idem teraz v utorok a som zvedavá čo mi navrhne..inak opku by som chcela tiež okolo druhej polovice novembra tak možno budeme spolutrpitelky :)

Lucia3110

Rozalka

no tak v tom pripade asi do BB na konzultaciu a operovat ta bude v Medicentre vo Zvolene ako mna..ak si volala do Essurclinic tak len skusaj, mne tiez na prvykrat nezodvihli..isto budes spokojna, MUDr. Ocenas je dobra volba :) vyslo ma to na 2980 eur

Rozalka

chiquititaa
ahoj, vedela by si napísať kolko ml máš. ja chcem 375 aspon tolko odporučili, lenže este nemám dieta, tak bojím sa od toho že to bude vela, anatom. jednie tie sa mi pácia, ale uvidím co mi povie MuDr. Ocenás... vdaka za info

Rozalka

Lucia3110, no ja som z Rožňavy takze možno do BB alebo ZV asi bližšie neoperuje... odporúčala mi to tejto stránke admin Zajačik, lebo som chcela ist do chirmedu ale po prečítaní tejto stránky, radšej doplatím a počkám, lebo predsa ide o moje zdravie... chcela by som okolo novembra opku, tak dúfam, dnes im chcem zavolať... vdaka som rada že si spokojná, kolko ta to vyšlo, ked sa smie opýtať...

lilabmw

tenda1

moja nemozes hodit mi na email fotky pred a po anech mam predstavu hlavne ma zaujima ocenasova robota a teraz s Ocenasom si spokojna ?A cerven ti to prvy krat nejak dobabral ci si stale nebola spokojna?

tenda1

lila bmw

no ja som bola operovaná v roku 2004 vtedy ma to stálo 21.000 Sk u Červeňa , ale ja som mala celkovú rekonštrukciu nosa.
Čiže sekal mi nie len prepášku ale aj boky nosa a aj upravoval špičku nosa.

Potom som bola na oprave u Očenáša tam som platila 6.000 - ale to pracoval ešte v nemocnici v BB.

V súkromnej je to vždy drahšie .

Bolesť sa dá vydržať , najskôr som bola uspávaná a potom nie. Červeň si želala aby som bola uspaná a Očenáš tvrdil , že netreba.

chiquititaa

ahaaa, tak vy mate doma double trouble ;-)) ty mas dobreho muza na mna kazdy zazera co som si to porobila s takym malym deckom a tak mi treba ked teraz nevladzem nemala som ist na operaciu ved oni mi hovorili..tak malu zabavam doobeda doma, potom spi a poobede cakam na muza..musim vydrzat !!!

barbinka84

chiquitta

haha kocare mam az 3.....dvojity nepripadal do uvahy :) takze len lahucka bugynka a druhy drobec za ruku,,,,ale velmi som nechodila s nimi sama von,,,muz chodil domov jak sa len dalo pocas dna,,prevetrat chlapcov ,nech daju mame pokoj :)

chiquititaa

barbinka 84 presne to sa snazim robit, haha napnem svaly na rukach a vytiahnem ju z postielky , aj mi to je smiesne ale nic ine mi nezostava...este dva tyzdne musim vydrzat..a mas este kocar? ak ano ten si po akej dobe tlacila..