Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

sue33

áno ja som spokojná s veľkosťou, so všetkým. Pod prsiami mám 65cm, cez prsia 88cm. Podprsenky nosím 65E, alebo 70D a tú si dám o tých 5cm vždy zúžiť. Meriam 170cm, 52kg. Nemenila by som, čítam že takmer každá by tu chcela väčšie, ale ja veru nie :) som úplne spokojná

nadranka

lilambw

Najlepšie sa ísť opýtať priamo k dr., ale viac ako tú sumu dr. Červeň určite neprekročí, keď chceš len mäkkú časť.

sue33

davidoff
Dakujem velmi pekne za odpoved. Galerku pozeravam cez tablet a tu mi nezobrazilo tvoj pokec. Prosim Ta aku mas vysku a obvod podrsenky. Doktor mi navrhol 410 a mam trochu obavy aby som nemala lopty namiesto prs. Mas ich krasne, take akurat, super:)))

menndy

lilabmw

no tak mne vyhovuje ze to bude v celkovej..:D vsak musim ked idem aj na prsia..:D no tusim okolo 1000 eur.. len mne sa tam len raz pocita narokoza.. ale tak mylsim ze dobra cena..