Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Ahojte babenky,

tak hlásim, že už aj ja bojko:))) mám termín opky a to 19.11,navrhol mi najprv 350ml ariony anatomické, že viac k mojej postave nie ak nechcem vyzerat vulgárne, že viac by bolo pre mňa veľa ale ked mi povedal že budem mat košíček také plné B začala som ho prehovárat na väčšie a tak sme sa dohodli na 375ml anatomické nagor :) tak snád budem spokojná, sa tešíííííííím ..aj ked mi nejde do hlavy že pri 350 by som mala len B? ale som dost vysoká mám 175 tak som zvedavá

baby ktoré máte 375 ml??, chcela by som sa pozriet v galérke ako to vyzerá :)

tomasova

Lucka83
ahoj kocena,tak mam posunuty termin z 19 na 14,je to sice len o par dni ale aj tak sa tesim.13 idem na predoperacne.a ty co robkas?aj vy ste cely den strceny doma?tu cely den prsi.

tomyum1

Lucia83

Fotecky este nadam lebo mam modriny, ked sa trosku vstrebuuuu... Aj sa bijim stale nakukat do tej podprdy nech tam volaco nekazim :-)

tomyum1

Lucia 83

Ahoj, uz som tyzden po, nie je to az take hrozne ako bolo prvy krat... Myslim bolest a tak... Dnes som bola na kontrole, kozy vyzeraju super a ten co bol mensi je trosiiicka vacsi teraz lebo je na nom vacsi opuch aj viac krvacal kvoli predoslej kapsule, ale to sa spravi casom, inak super pracicka, je to neporovnatelne s tym predtym! Tesim sa velmi :-)

Dr. Minarovjech - primar sa aj postaral o mna skoro ako v luxusnej klinike (v Ruzinove), v ramci moznosti, mala som sama izbu a sestricky boli tiez mile, cely personal. Uz len bezproblemove hojenie si zelam:-)

tomasova

Lucka
ani mi nehovor o migrene,aj ja som si davala tabletky...a dnes pride kamoska tak BA inokedy..ale teda uz sa ti to krati..

Lucia83

Tomyum1

Ahoj kocka ani si nenapisala ako sa mas po opke? Ako to dopadlo a ci si spojna?
Daval ti rozdielne implose, ako to mas? Kdy das fotecky????

Lucia83

Tomaska

Ahoj moja, mala som brutal migrenu vcera a predvcerom sme boli na jednej oslave.
To pocasie je katastrofalne. Nepojdes dnes s malym do BA? By sme dali stretko.