Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Rozalka

Monitaa, nesprotivili sa mi, ale prečítaj si nižšie komentáre. Tak ja som sa rozhodla radšej pre iného, idem do BB. Ja povodne som chcela ísť ku Cervenovi ale dlho sa čaká na opku aj na konzultácie, ja už tento rok to chcem mat za sebou... Volila som ke, lebo mne je najbližšie,ale potom som to tu našla a rozhodla som sa pre BB, Ocenáša... tak uvidím ešte ako bude.

Monitaaa

Rozalka,
možem sa opytať čo sa stalo, že sa ti tak sprotivil Chirmed? pozrela som galerku a je tam velmi vela dievčat, ktore maju od nich prsia. Nebola si spokojna?

barbinka84

february

akurat dnes som tak myslela,ze kedy pridas foto :) krasne,keby ta nepoznam tak si myslim,ze to daka 20tka :)

bodka

tiez by som chcela vidiet didiky ako sa menia,,,sup fotky !!

Monitaaa

Baby, chcela by som vas poprosit, ci by ste neboli ochotne poslat mi na mail fotku v takom obyčajnom tričku bez vystrihu, niečo ako sportove s rukavom klasicke adidas napr. nie moc obtiahnute. chcela by som vidiet ako to vyzera v takom beznom oblečku nevypasovanom. ak by ste si nahodou niektora nasla čas, budem vdacna + by ste mohli napisat vas nick nech si to viem porovnat v galerke. dakujem nikapanika@azet.sk