Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

cleopatra123

to sa nám každej máli po :)))
pre opkou stresujeme že to bude veľa a potom si hovríme že mohli byť aj väčšie, oni na tých foto tu vyzerajú že sú veľké ale v skutočnosti su trochu iné :))

lilabmw

menndy
nie este nie stale uvazujem ze kde si to dam spravit lebo ze Cerven je zastanca celkovej narkozy a ja radsej teraz uz lokalku ,ked mi prska robili tak mne nesadla dobre narkoza vracala som strasne nizky tlak masna som bola brucho nafuknute takze radsej lokalku ale uvidim asi aj tak si dam konzultacku aj u mojho lekara co mi prska robil Ocenasa a mozno aj u Cervena chcem hlavne aj vediet ci sa mi to da urobit ako ja chcem a co ma to bude stat...Kolko budes platit za nos asi?

nadranka

tenda1

Veru aj mňa zaujíma, prečo si bola po dr. Červeňovej práci na oprave? A ešte dokonca u iného dr.?

Rozalka

Angie77, super vidiš možno... tak napíš potom ako bolo, budem to tu sledovať už každý deň, super je že takto si vieme pomoct... ja dnes volám tak uvidíme kedy mi dajú kazultáciu a potom opku... ale sa teším že netreba čakať tak dlho.. chcem to už mať za sebou čim skor ale hlavne kvalitne!!!

menndy

Lilambw
Hejhej mne isto cely :) veru bude mat dost roboty na mne :)) jasne ze sa to da len spicku... A ty uz mas aj termin ?

lilabmw

menndy

a tebe budu tiez robit komplet nos?Lebo ja rozmyslam len spicku chcem zuzit a zmensit.Myslis ze sa to da?Kolko budes platit ?

menndy

Tenda 1
Aj mna by zaujimalo preco potom bola na oprave ?? Co prva nevysla alebo ako ??? Ja idem tiez spolu s prsiami.