Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

Chiquitta

A tiez ma kazdy nahovaral, ze nech este pockam aspon rok, nech deti podrastu, ale to by som nevydrzala tak dlho cakat:)

barbinka84

Chiquitta

Mne tiez dr povedal, ze aspon 3 tyzdne nedvihat,, ale uz druhy tyzden som zacala drobca dvihat, inak sa nedalo,, snaz sa nepouzivat velmi prsne svaly, ja som si maleho polozila na kolena a tak som sa svihla,, pokial ju nebudes nosit hore dole, si myslim, ze sa to daaa, :)

chiquititaa

rozalka aj ja som bola u dr.ocenasa je strasne mily a zlaty, taky ludsky doktor neviem si predstavit ci sa ten clovek vie aj rozculit...a aj spracou som zatial spokojna sestricka povedali ze caroval pri operacii doslova :-)) a vyhoda je , ze fakt sa necaka...ja som bola v auguste (koncom) na konzultacii a uz mam tyzden aj den po operacii..

chiquititaa

ahojte baby s malymi detickami...chcela som sa spytat, kedy ste ich pomalicky zacali dvihat z postielky a tak...
ja som tyzden a 1 den po opke a zatial sa bojim aj kocar tlacit hlavne ked malu treba donho doslova "narvat" a priviazat :-) haha . Dr, mi povedal ze 3 tyzdne urcite nic nedvihat...to som si na seba usila bic s malym dietatom, ked som uz nemohla vydrzat !! ;-)

Lucia3110

Rozalka

som s nim velmi spokojna..odporucam..mam Arion anatomicke 320ml, stredny profil, viac mi nechcel dat :D to je mozno taka jedina skoda..ale zatial mi stacia..som necely mesiac po opke..a kam by si k nemu chcela ist? lebo viem, ze operuje na viacerych klinikach

cleopatra123

kvet11
no menia sa pomaly ale teda este to nie je to co by som cakala takze spokojna budem az ked budu aspon priblizne rovnake :-)
ale vidis aj tebe sa uz mali veru aj ja som olutovala ze som nepovedala ze chcem viac :-)

lilabmw

MAtka872

no nezalezi to len od teba co chces.Ja som chcela mat uz hned velke kozy na prvej opke ale koza ma proste nepustila takze sa to vzdy musi riesit na dva krat.Ak si uz kojila a mas dost koze tak ti tam narve dost aj 500mozno ale ked nie a mas malo koze tak viac ako 400-450ti tam neda na prvy krat t je holy fakt.Ak mas jednotky teraz tak tych 400 a budes mat plne trojky male stvorky toz moja dedukcia ale len lepsie s Dr.sa pobavit.

lilabmw

Zanaq

nasla som tabulky tak si to skusi pozret ja mam asi tie texturovane round high profil aspon si myslim cize diameter 12.3 cm a projekcia 5,1

www.implantinfo.com

kukni si to tu mas vsetky rozmery aj anatomickych aj okruhlych aj hladke aj texturovane

zajacik_006

Dievčatá chcem vás poprosiť,keď radíte novým dievčatám ako sa dostať do galérie,tak im zároveň pripomente,že treba do mailu s fotkou,napísať aj svoj nick.Ja nemám čas každej vypisovať a vysvetlovať,že bez nicku im neviem založiť album v galérií. Veľmi mi s tým pomôžete:-))).