Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

bimbi

ďakujem , Tvoje fotečky som si dnes aj náhodne našla :) máš ich pekné urobené, ja ani neviem aký profil budem mat, len mi povedal že určite nie vysoký pre mňa :))ale miery máme skoro rovnaké len že ja mám o 5 cm viac a vážim 63kg

Lucia3110

ahoj moja, chcem sa ťa opýtat ani Tebe pán doktor na konzultácii nedal žiaden papierik ohladom velkostí a tak?ani na predoperačné? ja som len zaplatila zálohu a vlastne ani neviem aké predoperačné treba a či aj sono? :))ani neviem aký profil, ani velkost tej podprdy po, no ja som sa všetko zabudla popýtat :))

saskasok

Henry
neboj nic kocka bude ti z hodiny na hodinu lepsie, ked ti je velmi zle stale si pytaj nieco proti bolesti prve tri dni budu tazsie ale da sa to zvladnut ,len sa netreba opustat mne pomohlo trosicku sa prejst a trosku sa rozhybat,nanoc si pytaj tabl.na spanie a vybuvas sa ako batola

bimbi

Angie
Ja mam 370ml Eurosilicony anatomy vysoky profil, vyska 170cm, 56kg.. mam plne trojky, 75C niekedy D podla strihu, alebo 80C, ta je trosku volna obvod.. Pod prsiami mam 75cm, cez prsia pred opkou 84, teraz 92cm..
Gabyy
70D je ako 75C, obvod cez prsia, taku som mala po opke aj ja, mam trojky, pozri vyssie :) a nie vzdy koresponduje velkost pooperacnej s vyslednou velkostou, niektore baby mali napr. 70B a mali potom trojky..

Lucia83

Tomaska

Ahoj cica no super. To ti volali alebosi ty volala??
U nas bolo docela dobre boli sme vonku aj v divadle. Davali Maleho princa taksme isli.
Ja neviem ci pojdem tiez na predoperacne skor o den a mam ermin opky, zatial mi to nepovedali. Ja neviem aku velst budem mat po opke y vies? Na to som sa nepytala.

gabbyy

baby ak mi doktor napisal pooperacnu podprdu 70D, tak to znamena ze budem mat potom dcka? ja som chcela plne trojky tak mam trochu obavy, navrhol mi 400ml, mam 173cm a 56 kg.

tomasova

Henry7
tak ti gratulujem a zelam skore zotavenie...ja idem v novembry do NR,ty kde si?je to az take strasne??aj ti davaju nieco od bolesti???

Henry7

Ahojte baby ktoré sa sa chystáte na opku. Som asi 10 hod po opke a bolesť je to neskutočne veľká ako keby na mne slon sedel . Vie mi prosím niekto napísať kedy mi bude lepšie ďakujem .

tomasova

baby ako sa vola ten krem co pouzivate na jazvy?a doki vam predpise domov ten flektor ci davalli ste si aj nieco ine?