Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Rozalka

no ja sm bola v šoku, že som vôbec tu konzultačku absolvovala lebo som mala chut z pred ordinácie zdrhnút ako som tam čakala :))

angie77

Lucia3110

prepáč ak som sa to už pýtala, lebo už mám z toho všetkého chaos :)) tebe po kolkých dnoch vyberal stehy? a teraz ideš zase po akom čase na kontrolu?

Majka1910

Ivava
ahoj moja,
dnes som tu po straaaasne dlhej dobe, akosi som nemala cas sem chodit. Jasne vsetko v poriadku. Ty sa pochval. uz mas po? ci stale cakas? uplne som zabudla kedy mas termin..

Lucia3110

angie77

ano, uz su ako moje vlastne :) tesim sa ked budem moct nosit uz normalnu podprdu..ale uz tie necele dva tyzdne nejak vydrzim :)

Rozalka

Angie77,no v šoku som bola aj ja... aj ked neviem z čoho :-)))), bolieť to bude az po opke a nie po konzultácii.

angie77

Rozalka

no veru škoda, ja som sa ani moc neobzerala, ešte som bola v šoku :))) tak som si ta nevšimla,keby že viem tak určite pokecáme

Rozalka

Angie77, tak potom viem ktorá si bola... ja som tam hned pri dverách sedela.. no škoda, že sme si to tu skor nenapísali, mohli sme pokecať osobne.