Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mravcadlo1

Ewel007 a ty mas aku vysku a vahu ? Ja mam 162 a 55kg a uvazujem nad 500 len sa bojim aby neboli mega. Chcem velke plne prska ale zas nie extrem

Lucia3110

angie

no je to dost, ale neboj, zvladnes to..vlhcene obrusky to istia :D nelepim si na jazvy nic, nic mi nekazal, len kazdy den repikove obklady na 10min ale s tym som asi po 3 dnoch sekla a natieram si ich lekarskou vazelinou co mi dali pred rokom na tetovanie..je super celkom..a pred opkou som neuzivala nic, vravel mi doktor ze netreba..a fakt asi nebolo treba, ja som bola skoro uplne bez modrin a opuchy neboli tiez nejake strasne

mravcadlo1

Kocky je tu niekto z Tn alebo Za kraja a ma 400 ml a viac? Ze by som sa s nimi stretla lebo ta moja dilema je neskutocna

ewel007

tomasova

no mne sa páči obrovske prsia niekomu male niekomu prirozdene a niekomu vlke, mne obrovske, čiže ja chem 700ml ak sa podari reopka, a dakujem ti &.ň určite chod do tých 450ml teda ak maš rada velké prsia a teda napadne lebo budeš mať gulate vysoký porofil však?

angie77

Lucia3110

fúú, tak to je dost vydržat dva týždne bez sprchy..a užsi na jazvy lepíš aj nejaké náplaste?

ozaj a ty su užívala niečo pred opkou? viem že tu baby užívali ascorutin asi týžden pred opkou, mne nič také nepovedal