Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

kvet11

myslela som si že to bude už niečo okolo 6 týždňov...tak ja Ti prajem aby to už čo najskôr bolo že úplne bezbolestné a ďakujem za info, moc to pomáha ked vieme my čakatelky ako to u Vás baby čo máte PO prebieha už aj po dlhšej dobe

angie77

Lucia3110

ahá:) a to ste sa na tých strebatelných stehoch dohodli, alebo ich dáva automaticky? :)

..a to ten týžden po opke až do toho odlepenia náplasti sa asi nebudem môct sprchovat a dávat si dole tu podprsenku však ?

Lucia3110

angie77

ja som mala tie vstrebatelne stehy..prvu kontrolu som mala po tyzdni, to mi odlepil tie velke naplasti..druhu po dvoch tyzdnoch, to mi dal dole tie male naplasti z jazviciek a dalsiu mam v polke novembra..

alfa

Ahojte kocky ,
Chcem sa vas spytat po akej dobe sa da ist s prsiami na slnko? Lebo ja mam opku az na jun :( tak neviem ako naplanovat dofcu...

kvet11

angie77

ja som dnes presne 6 týždnov po opke už je to v pohode tie bolesti zo dna na deň ustupujú keď so po opke :)
ja som ešte len teraz začala chodiť do práce ale nie je to boh vie čo ja pri práci zapájam v kuse ruky a mám ich stále zdvihnuté hore pri čom sa zapájajú aj prsne svaly a veru v pondelok a včera som mala aj bolesti dnes som bola radšej cely deň v pooperačnej podprsenke ale každý má iný organizmus a inak to znáša možno u teba to bude v pohode už po troch týždnoch :)) ale keby sa dalo ešte by som mala radšej volno ale bohužial musím aj pracovať... a strašne rýchlo to ide od tej opky

ani sa nenazdaš a budeš ležať na operačnom stole :))

rozalka

nemaj vôbec strach si vysoká budeš mať prsia akurát vôbec nie veľke ja mam 400 ml meriam 168cm vážim 62kg a mám ich akurát a už niekedy si poviem že mohli byť aj väčšie :DD

nadranka

ivava

A inak, už si raz aj tak písala svoj mail, kde máš meno a priezvisko, len sa mi to nechce hľadať :-))

ivava

nadranka
sory nechcem tu pisat moju adresu lebo je to cele moje meno napis mi ty svoju a ja Ti odpisem...oki...a co mas pre mna nejaku ponuku???a chcela by som ist ale v decembri...