Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Lucia3110

nie, nie, chcela som si robit predoperačné tam, ale doki mi povedal že to nejde, tak musím doma a toho som sa obávala, tých našich doktorov, malé mesto, každý o každom všetko vie a tie blbé otázky a že na čo mi to je a tak:) no budem to musiet vydržat

Henry7

Tomasova , kvet , ivava , saskasok

Ďakujem Vám som v B.B je to tu všetko super ale tá bolesť keď si sadnem a idem na WC je hrozna mám 163 cm 62 kg 400 ml prsia .

Lucia3110

angie77

ja viem, moja aj mne polovica veci po konzultacii vypadla alebo som sa zabudla spytat :D hej uz si spominam, ze sa nemozes snimkovat..si spominala..sono som ja nepotrebovala, pytala som sa doktora, povedal, ze moze byt ale nemusi..a ty si ides predoperacne robit vo zvolene?

angie77

kvet11

a ty si už vlastne kolko po? mesiac? dva? rýchlo to beží :)a ako sa už teraz cítiš? všetko už v poriadku?

angie77

Lucia3110

jéj ďakujem si zlatá, ja som bola tak v šoku na konzultácii, že ani neviem čo všetko mi vravel, ja sa RTG snímkovat nemôžem, ale sono si vôbec nepotrebovala? ja som chcela predoperačné tam, ale povedal mi že sa to nedá, tak budem musiet strpiet blbé otázky našich doktorov :(
..a o ktorej ta bral na opku? mne kázal príst na 8.00 tak dúfam že nebudem dlho čakat

angie77

kvet11

ďakujem, síce mám opku až 19.11, ale už teraz neviem spávat, asi sa viac bojím ako teším zatial..ach jo, nech už mám po :)

Lucia3110

angie77

a zabudla som: co sa tyka predoperacnych, robili mi odbery (krv, moc) a rtg pluc..s vysledkami z odberov a popisom z rtg som isla potom na interne..

Lucia3110

angie77

ahoj moja, mne dr. nic nedaval na konzultacii az potom ked ma prepustal z nemocnice mi dal tie karticky s velkostou implantatov..

chiquititaa

baby kolko trva ten opuch mne uz to lezie na nervy hlavne na jednej strane na boku si normalne ruku o to sucham som z toho nervozna...