Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Rozalka

ja si nemyslím, že tie 390 budú extra velké trojky, ked mne na 350 povedal že dvojky, a miery máme rovnaké ... inak ja stále rozmýšlam či sa náhodou nepomýlil ked mi povedal že 350 budú také B, či nechcel povedat C, lebo nejako sa mi to nezdá aj podla toho čoho som videla fotogalérku báb..a povedal ti aký profil budeš mat? lebo mne len povedal ked ma meral že určite nie vysoký a už potom som sa zabudla spýtat že aký:)

angie77

Rozalka

áno bola som tam včera :) bola som objednaná na 14.30 ale tak dnu som sa dostala až po tretej a ked som vychádzala von, tak tam už bola plná čakáren tak som len radšej rýchlo prefrnkla l:))

tomasova

angie77
a kolko mas rokov ked stersie koza???ja mam 32,troj rocneho syna a ja som chcela len gulate lebo sa mi zdaju krajsie.a povedal mi ze budem nosit podprdu C-D,ale ja chcem tie vecsie...

Rozalka

angie77, neviem fakt potom ako to on vidí,lebo ja som ešte nekojila a som ho na to upozornila aby sme aj stým počítali, že si ich po dietati dám zväčšiť, inde mi navrhli 375ml Nagor anatom, tu 390ml anatom. Chcela som plné trojky, ale možno som mala povedať prirodzené nie príliš velké trojky... tak neviem..