Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

ewel007
takze odporucas co najvecsie???ja mam mat 400-450ml a ked citam co pises tak si dam asi hned tie vecsie....aby sa mi nemalilo.inak ich mas naozaj krraaaasneee.............skoda ze mne sa nevmestia.

ewel007

cleopatra

ach zlatík ale ked sa mi mali, do prdele furt som nespokojna, furt ich len odkukam, ti hovorím ako sa usadzaju furt su menšie, nieže mi ostanu Bčka :))

ewel007

v.girl

ale ved ty maš napísane pred opkou že 350 vysoký profil, ja mam tiež vysoky ale to vraj neovplynuje ako su vysoko položene :) ja by osm ich hcela tak vyššie :)
no ja osm si skušala si pred 2-3 týždnami D v NY vystužene a trčala mi bradavka ale myslím že teraz už budu ok, normalne po 6 týždnoch vidim ako sa zmenšili a a kos a usadzaju, len snad sa už nezmenšia lebo bola mi dobra alebo skôr mala odprda D a teraz niečo C a D..nechapem a to mam 500ml, mne sa mali od začiatku a teraz stale viac a viac, chystaš sa aj na reopku? alebo s auspokojíš s push up, ale na foto su uplne perfektne k tebe, musím sa aj ja tak odfotiť celu postavu aby kočky videli že su naozaj neni take velke ako s blizky, a inak super účes :)

cleopatra123

ewel
no moja sice su mensie ako na foto ale su ojan pekne :-) mozes ich kludne otrcat vo vystrihu
nie ako moje :-(

v girl

ewel007
cicka dakujem..ja nosim len kosticove ale este nie push-up ...casom skusim aj tie lebo su malinke :D ja by som chcela uz väcsie a vysoky profil hehe...potom by mozno push -up ani netrebalo :D

angie77

dakujem si zlata :)

Lucia3110

angie

nie moja, nedohodli, to on asi automaticky dava :) ja som sa ho na kontrole po tyzdni pytala ze kedy mi bude vyberat stehy a on ze nebude ze to mam vstrebatelne :) a sprchovat az po dvoch tyzdnoch po druhej kontrole...bolo to strasne vydrzat ale pre krasu sa trpi :)

ewel007

kvet

ahoj moja ja som sa včera u lekara naťahovala s malým, ma 20kg a ti poviem že som v noci nemohla spať, že ich citim ešte dnes, takže som tiež na tom tak a to budem v pondelok 7tt od opky..
a ako ináč hm? usadzaju sa? mne hej aj su mäkučke :)) len by väčšie mohli byť, lebo ved v skutočnosti su ovela menšie ako na foto, aj cleuška hovorila že na foto su väčšie :)

ewel007

v.girl

že jaka kočka, nove prsia nový strih :)) super :)
nosíš už aj kosticove a push up podprdy micka?
ja zatial bez kosticove ale ked som videla také krásne push up, až ma to laka :D