Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

tomasova

aj ja som chcela najprv gulaté lebo sa mi velmi páčia, ale tak som už staršia koza a tak som volila už radšej prirodzenejšie :) Ja budem mat.. fúú teraz neviem či 370 alebo 375 ml nagor a z pod prsnej ryhy vkladané...ja som chcela také trojky, on mi chcel dat 350ml a že to budú také plné dvojky tak som ho nahovorila aspon na tých 370 tak hádam budú aspon bližšie k trojočkám, lebo viac mi nechcel dať :))

angie77

Rozalka

ty máš výšku a váhu presne ako ja a mne nechcel dat viac ako 350, ale nakoniec som ho prehovorila aspon na tie 370ml a budú značky nagor ... tak neviem podla čoho to je ked sme skoro rovnaké..a základ máš aký? ja velmi chabý :)) skoro žiaden

tomasova

angie77
ja budem mat gulate,VP,pod sval a 400-450ml,ze to rozhodne pocas opky ktore budu lepsie....neviem sa uz dockat.a ty ake to budes mat??

Rozalka

Angie77, ahoj ja sa chystám Očenásovi, opku mi navrhol 5.11.2012. 390ml Arion, no obávam sa že mi budú velké... moja výška 175, 63kg.

angie77

Henry7

prajem skoré zotavenie, nech to zlé už je rýchlo preč a môžeš sa vytešovat z nových prsíčok...musíš len vydržat, prekonať to,nič iné Ti nezostáva, ono to bude vraj čoraz lepšie a lepšie aspoň podla báb čo to už majú za sebou

Lucia3110

angie77

ja len tak som sa pytala, lebo vo ZV je jedna perfektna internistka, taka srandistka takze ja som nejake blbe pohlady alebo reci chvalabohu nezazila (: ani na odberoch, tie mi robila mamina byvala kolegyna