Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

skoricka

ahoj čakatelka, tak super už aj ty budeš čoskoro ceckaňa, no môj nazor, oslava, je to moc skoro, si myslím..ja som bola 20 na opke a 22 ma púštali domou a nevedela som sa dočkať postele.. lebo organizmus bude unavený aj celkovo, no neviem ako sa budeš citiť ty ale ten prvý týžden je dosť taký že striedaš postel, trochu prechadzka a tak :)

skoricka

ahojte kocky,

no mne sa to pomalicky krati, uz len 19 dni :D Mate krasne prsicka, kazdy den to tu citam, len som teraz nestihala odpisovat...Chcem sa opytat na ten wobenzym, lebo jedna kocka mi hovorila, ze sa uziva dva tyzdne po opke a teraz druha, ze dva tyzdne pred :D tak ako to je? 24 mam opku a 26 som pozvana na jednu oslavu, myslite, ze sa to da? Aspon na tu hodinku tam ist? Ci radsej nemam riskovat?

ewel007

kvet

ved aj ja no a tuto noc som mala bolesti asi ako posladnu noc prvý týžden po opke :/
nechapem čo sa deje aj som sa trochu zlakla, aj jazvy mam ešte také všeliake, musím davať na moje kočky viac pozor a nie sa stale sťažovať, že su male :)) ved predtým boli len štipance od komara a teraz si môžem dovoliť aj výstrih :))
ale chcem to vydieť ohladne push up aby som si ich mohla v lete vytlačiť trošku nech si obkukaju svet :))

KOČKY PO OP OTAZKA NA VAS, KEDY STE ZAČALI ASPOŇ PRILEŽITOSTNE S PUSH UPkou? :)

ewel007

v girl

maličké, ja si myslím že su k tebe fantastické a doki to dobre rozhodol na sale, to je ta dobra ruka, len ja tiež stale vymýšla a hovorim každý den je to normalne na mne vyditelne ako sa usadzaju šak ta pooperačna mi je už taka velka, že v nej ešte v noci spavam, ale už v pondelok to je 7tt, tak s ňou skončím asi..
Asimetria, poznam, aj moje prsia su uplne ine ako na foto, menšie asimetriu viac vidno..
A kedy planuješ reopku a kolko ml??

ewel007

mravcadlo

ja mam 165cm a 56kg, vieš zaleží to aj od zakladu aj na každej vyzeraju inak tie ml..na niekom je 500ml že Lolo Ferrari na niekom su v pohode, no mne sa mali, lebo už som to zoparkrat písala, mne sa páčia veliké bomby :) len už aj pri týchto 500ml ma bolieva chrbat, tak neviem či by som tých 700ml dala, no ale ešte mam k 30ke 5 rokov, takže uvidíme, či bude reopka darček,ako som dostala týchto 500ml k 25ke :)

kvet11

ewel007

keby som mohla ešte si dám voľno aspoň dva týždne vôbec sa necítim tak super ako som čakala....

ale inak sa usádzajú aj mäknú idú už aj lepšie k sebe tak som zvedavá a tiež by som brala už väčšie :))
inak mna by tiež zaujímalo po akej dobe od opky začali baby nosiť push upky

ty už aby si začala šetriť na reopku keď chceš 700ml :))

Tomasova

nič mi neprišlo stále čakám myslela som že si si to už rozmyslela, skús poslať ešte raz niekedy to blbne....

angie77

neni za čo rada odpoviem :) a je super toto fórum lebo sa tu všeličo dozvieme a veľmi to pomáha :)

v girl

prsia máš super pekne sa usadili a inak užasná košeľa na foto veľmi sa mi páči :)) a aj planuješ reopku?

mravcadlo1

bodka_ a odkial si presnejsie ja by som strasne rada videla nazivo napr. 450 a 500 lebo tie fotky dost skresluju a nerada by som potom lutovala

v girl

ewel007

Mladek mi mal davat 350ml a vysoky...ale kym som spinkala dali do mna 390ml nizky..a ja som hovorila,ze chcem vysoky..ale zvolili tiezo,ze boli lepsie..ako ja som rada,ze ich mam no uz su mi malicke :D urcite sa chystam na reopku,,chcem väcsie..a bola by som rada kebyze mi spravia aj tu asymetriu,,nie je ju vzdy vidno len ked fotim niekedy to je dost viditelne,,ale ze kazdej zene retusuju prsia lebo nie su rovnke,,no neviem..volnym okom to nie je vidno az tak,,ale fotka to zachyti.dakujem to su moje original vlasy :D ked ste ma videli som mala predlzene...teram mam mesiac pauzu a zase idem na dlhe :)