Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

Monitaaa

ja som z Ke, pochodila som vselico, aj chirmed, aj sacu, ale na tej Mojmirovej som nebola, ale sa mi zda, ze Dr. Gluck tam operuje...neviem Ti viac pomoct, ani nepoznam ziadne dievcata co tam boli...ides tam?

ewel007

skoricka

ja som od začiatku za megače :D :D čo so mnou :) už som spominala že tieto 500ml si dostala k 25ke tak k 30ke by som chcela 700ml ale stačili by aj 650ml, menej nie :))

Monitaaa

Baby, bol niekto v ke na mojmirovej? skusenosti? velmi by mi to pomohlo lebo teraz uz mam v hlave jeden velky chaos. napiste čo viete

skoricka

ewel

Ty si salenacka :D sak chrbat Ta jak bude boliet :)) No tak kazdopadne drzim palce. Kedy by si chcela ist na reopku?

ewel007

skoricka

aha takže, tak :) ja som povedala dokimu nech mi da max čo sa do mne zmesti :D
no mne sa páči velkosť Cifrovej, Minarikova to kapanek prešvihla :)) ale hovorim je to o vkuse, a každá mame iný vkus.Ale ked budem mať možnosť určite podstupim u Červeňa reopku..

skoricka

on mi to sam navrhol, ja som len pritakavala, ale viem, ze mi povedal, ze " vidim, ze sa nebojite velkych prs " :D a ja ze nie :D ale tie silikony znacky nagor a presne ta velkost 460 tky, tak mali len v tej extra vysokej projekcii...tak uvidim co to bude no :D akoze mne sa pacia velke prsia, ale odtial potial :)) Minarikovej sa mi uz vobec nepacia napr, ta to teda riadne presvihla...Cifrova uz tiez balansuje na hranici unosnosti :D ale tak kazdemu sa paci nieco ine...

ewel007

skoricka

no to budeš mať riadne velké ja si myslím že pätky jak nič, ja som mala nulky, šak kuk v galerke a teraz mam také D, akurat som rano fotila po sprche zdialky aj s boku aby baby videli že 500ml nieje tak vela, teda ka nie je žiadny zaklad ako mam ja..a ty maš riadny zaklad to budu bomby :) a ešte aj extra vysoký profil, to si si ty vybrala či doki?

skoricka

hmm, tak to nie velmi seriozne...A pocuvaj moja, Ty si mala aky zaklad? Ja mam dva a polky, ked priberiem tak aj trojky :D myslis, ze budem mat take ako Ty, ci vacsie? Navrhol mi 460 gulate, extra vysoky profil...