Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mravcadlo1

Ewel kukni galerku toto mi ostalo po tom co som schudla 25 kg a ja som mala take urcite 3 pekne bola som na ne hrda ze aj po porode mi ostali pekne a teraz mam taketo supky no hroza a vzdy sa mi pacili pekne plne vecsie prsicka

angie77

baby tiež by som rada vedieť ako s tým wobenzýmom ktoré ste ho brali, že ako a kedy začat po opke? rada by som s ním začala po opke, nie len kôli opke
ale tak celkovo enzymatická liečba je super na všeličo napr, aj na cysty ktoré sa v tele robia, na ženské problémy, urologické, cievne atd...

len viem, že sa nesmie brat pred opkou lebo môže zvýšit krvácaanie takže až po

skoricka

Monitaaa, Barbarella

no totoo :)) ta som rada, ze sme sa tu tak stretli :D Ja mam taky mail, ze tam mam cele meno :)) Ty mi nedas? Ked, ta vymyslim si nejaky mail tak na rychlo...hm? :)