Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Lucka83

no moja veru ale tak, som rada že sa kočky usadzaju a su už uplne ako moje :)) a čo sa týka jazvy je to take všeliake ale pracujem na tom, kurirujem, len na ten repík nemam čas :/

ewel007

Matka872

dakujem noo, oni sa usadzaju tak sa mi aj menšia a malia :)) na foto teraz čo som pridala dnes to su tie tri posledne, to bude terz v pondelok 8.10 7tt. no zaleží aký máš zaklad, či si kojila, aku máš kožu a pod..kedy máš termín, si s NR?

shilla

No zrazu kolko nas tu je z Košíc ?
Monitaaa
Ja som tiez z Ke a som objednana na Mojmirovu k Mudr.Huhakovej. Robila kamoške prsia a ma ich nadherne.

Skoricka
Co ty v šaci,ako bolo ? Ja mam po konzultačke zmiešane pocity z pani doktorky.

shilla

No zrazu kolko nas tu je z Košíc ?
Monitaaa
Ja som tiez z Ke a som objednana na Mojmirovu k Mudr.Huhakovej. Robila kamoške prsia a ma ich nadherne.

Skoricka
Co ty v šaci,ako bolo ? Ja mam po konzultačke zmiešane pocity z pani doktorky.

Lucia83

Tomaska

Cica ty uz na mna prdkujes ani mi neodpises? :-))

Ewel

Brutal pekne su, musim povedat ze takto naozaj su neni take velke ako z predu aj ked ty by si asi brala keby boli take , coo?? Jazvycky uz su pekne?

Tomyum1

Ahoj moja, az tak neskor pisem. Myslela som na teba ze ci si ok. Som rada ze ano a ze si spokojna. On je dobry plastik . No a som zvedava na tie fotecky. Tie implanaty ti nakoniec dal take rozdielne?? Nenapisala si mi to.

Clea

Ako uz sa pomaly straca ten rozdiel?

Mne sa to uz krati 29 je tu uz za chvilku.

Matka872

ewell007
Ja idem tiez ku mladekovi.
Tie posledne fotky co mas v galerke co si fotena z boku,to si kolko po opke? Jak som videla tvoje prsia pred,tak ja myslim ze mi vojde mozno az do 450ml.A mas pravdu niesu to velke bomby na to ze mas 500-ky ml.Ak mozes odpis,dakujem.

peta11

Ahojte a toto by vas nenaštvalo?
Prepačte že sem pletiem nos ale neda mi to nenapisať:
Bola som na operácii nosa na jednej luxusnej klinike v BA ktoru nebudem menovať (radšej)tiež som šla na sukromnu kliniku kvoli diskretnosti a vraj individualny pristup zo strany chirurga... Chirurg mi tam sice operáciu spravil ale na kontroly som mala chodiť do štatnej nemocnice, nato ma vôbec neupozornil, iba oznamil po operácii, nedal mi na vyber. Viete si predstaviť ten môj trapny pocit, keď ma videlo minim. 10 ľudi v čakarni pred ambulanciou s oblepenym nosom? A to nehovorim na chodbach koľko ludi ma očumovalo kym som okolo nich prešla. Kebyže tam stretnem nejaku znamu ktora nechcem aby o tejto operácii vedela tak by som "podakovala" chirurgovi.

Matka872

ewell007
ahoj mas velmi pekne spravene prsia ja chcem presne take iste,stylovo no dufam ze sa mi vojde aspon 400 ml:-)

Barbarella

skoricka

Barbarella@azet.sk

ja som bola operovaná v Novamede BB, MUDr. Červeň...som 2,5 týždňa po opke :-)