Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Henry

ahoj ja som mala tlaky dlhšie, také ako keby mi tvrdli prska aj 4t od op, a aby sa mi dobre spalo som si vypodložila viac vankušou pod hlavu..v pondelok budem 7 t od op a ešte spim stale na chrbte alebo tak na poly na boku, viac sa mi neda, ale je to individualne :)

Henry7

Barbarela

Ahoj prosím ťa chcem sa opýtať ja budem teraz v utorok 1 týždeň po opke a chcela by som sa opýtať kedy prestali tie tlaky na prsia pri spaní a vstávaní a či mi nevieš poradiť nejakú polohu na spanie lebo už ozaj neviem ako mám ležať aby to nebolelo ďakujem .

ewel007

Lucia3110

velmi pekne prska, ako od prírody :)) tu šedu podprdu máš aku velkosť? ešte mávaš neaku tu bolesť?

Monitaaa

shilla
naozaj? tak to je super, troska si ma upokojila, ja za nou idem v pondelok. to som dnes tak narychlo zbuchla, pretoze ja uz mam termin opky na inej klinike ale rozmyslam, že pojdem k nej. Podla čoho si si vyberala kliniku, alebo medzi čim si sa rozhodovala

ewel007

Matka872

aha takže ty chceš taký Velkonovčný datum :) jasne, no hej ja som mu povedala, že som kojila teda aj že chcem čo najviac, on mi povedal 400-450ml je max, ja som sa pýtala či sa neda 500ml a on že je to trošku risk, že pôjdu do bok a tak a som rada, že sme to s dokim riskli :))

Matka872

ewel007
termin konzultacie mam 16-teho.Termin opky este len dostanem,chcem zaciatkom aprila,pracovne mi to tak vyhovuje.Ja som z vychodu-Humenne.A nie nekojila som.Moj zaklad prs je v galerke :-)Som dost prekvapena ze dr.Mladek Ti dal hned na prvykrat az 500-ky,to ti on povedal ze take mozes dostat najvecsie?Ci ty si dvihla ml?