Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

lucia
cica mica,tebe odpisem vzdy....len nejako nebol cas,rychlo to tu prebehnem,precitam a napisanie nemam cas.........a ty ako??

toryka

Ahojte, 8. novembra idem k Cervenovi na zvecsenie prs a mam trosku dilemu ci si mam dat 300 alebo 325 ml gulate implantaty stredny profil pod sval. kedze nechcem moc velke prsia a chcela by som si nechat aj nejaku rezervu do buducnosti ak by som mala dieta aby som si nemusela dat potom vela ml:/ asi o kolko si davaju baby viac ml po porode? alebo je to individualne ako sa komu zvacia prsia pri kojeni a ako povoli pokozka ? dakujem

Lucia3110

ewel

no asi ti to vtedy take nepipadalo lebo vtedy aj mali boliet..nwm, je to normalne ze bolia po takej dobe? akoze ta bolest neni strasna...
a s tou push upkou by aj mna zaujimalo ze kedy, ja ked si skusam tak ma riadne tlaci..

Barbarella

Henry7

tak pre mňa bol najťažší ten prvý týždeň, ale ešte aj teraz sa ráno budím taká stuhnutá...no v každom prípade sa to s tým prvým týždňom už ani nedá porovnať...samozrejme, spávam na chrbte, ale nič si nejak špeciálne pod seba nepodkladám...je to každým dňom lepšie, takže určite aj ty máš to najhoršie už za sebou...a tiež ti bude už len lepšie a lepšie... :-)

ewel007

Lucka

mne akurat skončili včera moje dni no ale to ma tak boleli prska aj v noci som poriadne nomhola spať, ešte aj dnes ma bolia, pich am ado bradavky do jaziev.. ale da sa to vydržať, ja som dostala aj hned po oke a mala som ich 12dni :( ale vtedy ma tak neboleli, asi ako sa tvaria ako moje, tak aj tak bolia :))
no jaj mam v galerke tu čiernu ta je tiež C/80 sedia mi všeliak tie podprdy, len ma mrzá že ich nemam tak vyššie, to sice spravi push up ked bude vystrih, len nevim po akej dobe sa môže nosiť, kvôli prípadnej deformaci..

Lucia3110

angie

dakujem :) no ved ja som ani nejake extremne opuchy nemala...ani modriny..iba jednu malu

ewel

dakujem :) ta seda podprda je 75C ale ma velke kosiky dost..nejake divne cislovanie asi..
uz ma nebolievalo nic, ale teraz pred tyzdnom mi skoncili kramy a odvtedy sem tam este mavam take tlaky...hlavne rano..ale to nie je nic v porovnani so zaciatkom (: