Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Angela3531

noo to sme na tom rovnako, tiež som chcela C ale mám navrhnuté 370 amatomy vraj väčšie pre mna nie a budú to také B..a viem že baby majú s týmito ml aj plné C
asi to je aj od výšky ja mám 175, pod prsiami 75cm tak asi sa viac na mne stratia :))

angie77

toryka

ahá, ďakujem za vyvsvetlenie a bola si už na nejakej konzultáci poradiť sa? ja si myslím že by to nemal byt problém, vo svete robia aj také prsia ako som pozerala fotky

Angela3531

Baby,som po konzultacii u dr.Cervena,operacia az na jun 2013,navrhol mi 400 ES okruhle vysoky profil a povedal ze to budu Becka!ja som chcela trojky,preco zo 400 len Bcka nechapem?rada by som si pozrela nejake fotky po operacii,ale som tu nova a neviem ako do galerky

Angela3531

Baby,som po konzultacii u dr.Cervena,operacia az na jun 2013,navrhol mi 400 ES okruhle vysoky profil a povedal ze to budu Becka!ja som chcela trojky,preco zo 400 len Bcka nechapem?rada by som si pozrela nejake fotky po operacii,ale som tu nova a neviem ako do galerky

toryka

angie77

presne sa tomu hovori tubular bres deformita ak chces daj ti to do googla a ziskat aku taku predstavu. vznika to ked sa zacinaju vyvijat prsniky, prsna zlaza ti rastie ale tlaci sa ti do bradaviek a potom maju prsia taky nepekny tvar :/