Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

toryka

Pozerala som sa v galérke, no neviem či som slepá, ale ja na tvojich prsiach nič nevidím. Podľa mňa ich máš krásne.

toryka

nadranka

uz mas aj termin operacie? ides tiez k cervenovi? ja by som sa bala ist do 400ml, bol by to asi pre mna velky šok:)

toryka

angela

ja budem mat pooperacnu podprsenku tiez 75B ale budem mat 325 ml gulate pod sval. a mne povedal ze budem mat nieco medzi B a C

toryka

angie 77

ja uz som bola minuly rok na operaci u dr cervena ale nedopadlo tu uplne podla mojich predstav. u nas s tym doktori nemaju moc skusenosti a ako som bola na konzultaciach sa im moc do toho ani nechcelo a ked tak mi chceli cele prsia rozrezat a to uz by som nemohla nikdy kojit. kedze som este dieta nemala, tak som sa toho bala. nakoniec mi ich dr cerven upravit tak aby mi v nich nic neporusil, len bohuzial po case sa mi zas zacala ta zlaza tlacit do bradaviek :( o mesiac si idem dat do nich silikony, nic ine mi nezostava a uvidime ci sa zmeni ich tvar a budem mat konecne normalne prsia.

nadranka

angela

Mne navrhol presne to, čo tebe a povedal že budem mať C. Takže závisí to asi aj toho aké máš prsia teraz.

Angela3531

Ja mam 165 a 51 kg,celkovo dost tenka ale pod prsiami tiez 75,co ho dost prekvapolo,vraj cakal menej,ja som hned povedala ze chcem vacsie on navrhol 400 ja som si myslela ze to je ked 400ml tak su to stvorky,zostala som dost zmatena a povedal ze kludne mozem ist aj do 450,len ja som tomu nerozumela a nakoniec vraj teda 400 a budu to Becka aj pooperacnu podprsenku mi napisal 75 B a vraj obvod po operaii budem mat 90, asi este prekonzultujem tu velkost