Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Angela3531

ahojky ja som mala tiez take male jednotky po cviceni mi ostali a teraz, 2 mesiace po opke som mala Dkosik a teraz po usadeni skor C kosik niekedy D zalezi od strihu.A tiez mam 400ml.Takze podla mna Bcka mat urcite nebudes minimalne male C si myslim aj ked je pravda ze ja mam 164cm.A do galerky napis na galeria@zoznam.sk a nezabudni jej napisat aj nick aby ta vedela priradit a Dr.co ta operoval a typ implantatov profil a velkost.

tomyum1

a este k pooperacnym podprdam - ich rozmery nie su smerodajne, ja som po opke dostala NUHA (VOE) velkost 80B a este som si kupila Lipoelastic kde mi sedela velkost 70C, v skutocnosti mam pod prsiami cca 73 (ako kedy) a ked som si skusala moje povodne podprdy ktore mam doma, 70-75 C mi su male.

tomyum1

Lucka83

Cauko Luci, supla som nejake foto do galerky, po 12 dnoch, neviem ale ci je to dobra foto, nema ma kto odfotit, mojmu muzovi radsej nehovorim ze niekde posielam moje fotky :-) a sama ked sa odfotim je to na prd...

Dal mi doki implose ako planoval, 420 a 375, ten povodne mensi viacej krvacal tak prve dni bol viac opuchnuty a bol pre zmenu vacsi :-))) myslim ze uz sa zrovnavaju... ked si pozries povodne foto, kazdy uplne iny, je to myslim ze dobre, som zatial spokojna, este sa usadia, zmaknu...

Este vam napisem skusenost s mojim byvalym dokim - ako som uz spominala uz som raz mala robene prsia v Medestic na Mudronovej, u MUDr. Dziubana, doki tuto kliniku zavrel a nevedela som sa nijako dostat k dokumentacii, karticku od implosov som nemala, ziadnu mi nedal. Dziuban teraz robi vo Victoria regia v Eurovea (pri kinach - divne nie? isli by ste si davat robit napr lipo pri kinach v obchodnom centre??), sla som za nim na konzultaciu, nic som sa nedozvedela (rozmer, profil... pozrel kozy, prehmatal, povedal ze su ok a netreba s nimi nic robit!!!). Pamatam sa, ze pred opkou mi hovoril, ze robi len s McGhan. Takze teraz som bola na reopke a po prve mala som Eurosilikony (lacnejsie) a jeden bol dokonca prasknuty!!! Tolko k serioznosti a praci niektorych lekarov...

kvet11

Angela3531

ja som mala svoje tiež take že jednotky male a mám implantáty guľate 400 ml a košík D uvidím možno sa to upraví časom a budú len C a pooperačnu mám 80 D a podprdu som normalnu kúpila 75 D uvidíš možno budeš mať aj väčší košík

gabbyy

Angela

Mne navrhol presne to co tebe pred 3 tyzdnami, tiez mam operaciu na 10.6 a ty? ja mam 173 cm a 56 kg, pod prsiami 75 a cez 82, ja som praveze chcela mensie lebo sa mi to zdalo moc. a povedala som mu ze chcem maximalne trojky. pooperacnu mi napisal ale 70D tak snad to nebudu stvorky.. je to divne ale ty si o mnoho nizsia. tiez som po 2 detoch a mam slabe jednotky, nie moc ovisnute.tebe tiez navrhol okruhle po detoch? to ma tiez dost prekvapilo..