Lucka83
Cauko Luci, supla som nejake foto do galerky, po 12 dnoch, neviem ale ci je to dobra foto, nema ma kto odfotit, mojmu muzovi radsej nehovorim ze niekde posielam moje fotky :-) a sama ked sa odfotim je to na prd...
Dal mi doki implose ako planoval, 420 a 375, ten povodne mensi viacej krvacal tak prve dni bol viac opuchnuty a bol pre zmenu vacsi :-))) myslim ze uz sa zrovnavaju... ked si pozries povodne foto, kazdy uplne iny, je to myslim ze dobre, som zatial spokojna, este sa usadia, zmaknu...
Este vam napisem skusenost s mojim byvalym dokim - ako som uz spominala uz som raz mala robene prsia v Medestic na Mudronovej, u MUDr. Dziubana, doki tuto kliniku zavrel a nevedela som sa nijako dostat k dokumentacii, karticku od implosov som nemala, ziadnu mi nedal. Dziuban teraz robi vo Victoria regia v Eurovea (pri kinach - divne nie? isli by ste si davat robit napr lipo pri kinach v obchodnom centre??), sla som za nim na konzultaciu, nic som sa nedozvedela (rozmer, profil... pozrel kozy, prehmatal, povedal ze su ok a netreba s nimi nic robit!!!). Pamatam sa, ze pred opkou mi hovoril, ze robi len s McGhan. Takze teraz som bola na reopke a po prve mala som Eurosilikony (lacnejsie) a jeden bol dokonca prasknuty!!! Tolko k serioznosti a praci niektorych lekarov...