Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

Lucinka
ahoj draha,chodim sem len precitat co ma kto nove,ty si tu uz tak casto neni tak nemam s kym vypisovat...a ja som tam volala a ta baba na recepcii mi nasla volny termin toho 14.11 tak som to zobrala..aj ked to je jen o par dni.no ja odratavam aj hodiny nielen dni..ale ty to mas uz za par co??moj krpec je chory,prechladol a ma soplik,horucku nema tak dufam ze ho to prejde lebo 15 nastupuje do skolky...

tomyum1

Lucka83

Dakujem, velmi sa tesim:-) Najviac som sa bala toho ci budu kamosky rovnake... Ja som mala kazdy iny ani velmi nie ze nizsie bradavky ale skor v objeme bol rozdiel, hlavne v spodnej casti. A doki fakt ze klobuk dole kedze nevedel co tam bolo predtym (len 230 tusim hovoril) to odhadol lebo presne sa to asi ani neda vymerat. Bola som na konzultke aj u Dr. Trsku predtym, on ma meral pol hodinu a vysledok povedal cca rovnaky, ale zdal sa mi neisty, a pouziva Polytech, ja som chcela Mentor.
Dr. Minarovjech je toho nazoru, ze Mcghan su ok, ale Eurosilicone nie su az take kvalitne a doporucoval by ich vymenu i keby nebol jeden prasknuty. Nic som necitila dokonca ani na predoperacnom sone nebolo vidno nejake narusenie.

Maly bol tyzden u babky a potom isiel uz do skolky tak to snim zvladam, najvacsie bolesti som prezila v nemocke 2 noci a potom este 2 dni doma bolelo a potom uz malo, teraz po 2 tyzdnoch uz vobec. Snazim sa maleho nedvihat a celkove robit len to co ma neboli.

Luci a ty preco ides do Avelane ked si z Ba? Kvoli Dr. Mladekovi ze ho chvalia? Skus este pozistit ako dopadla Cleopatra... Aby si mala taku istotu, vies...

lilabmw

Angela3531

to si nemala hladat lolinko :-) tam mas poslat svoju fotku prsiek pred na galeria@zoznam.sk s tvojim nickom a ona ti poskytne dalsie informacie

toryka

Vgirl

jaaj to su tvoje prsia :) gratulujem, je ti co za zavidiet :)

teraz zacinam rozmyslat ci by som nesla este na konzltaciu k Mladekovi, velmi sa mi pacia jeho prsia, ale neviem ci mam este vymyslat ked idem za mesiac na opku k Cervenovi. poradte mi prosííím :/

Angela3531

Kocky ja stale neviem ako si mam pozriet kocky ktore maju fotky svojich novych prs.Som tu nova poradte,nech sa viem zorientovat,dakujem,skusala som aj tomgalerie@zoznam.sk,ale to mi naslo uplne nieco ine.vdaka

Lucia83

Tomaska

No cicka tak uz sa nam to krati uz odratavas dni:-))
Ja hej...
Uz sa tesim nech je to za mnou. No ale nenapisala si mi ci ti ten termin posunuli ze ti volali ci niekto vypadol alebo si im cinkla ty. Hm?
Mala spo tak teraz mam cas na pozretie co ma ktora nove. Ty uz tiez nechodis nanforum tak casto.

Cleus

Ahoj no ako ? Uz si dlho nic nepisala. Ako sa mas? A co dievcence uz sa zacinaju podobat?

Kvet

Krasne ich mas, uz sa len tesit s vystrohou. A to co si mala problem uz sa ti to upravilo to dvojite prsko? Dufam ze som si dobre pamatala ze ty si to tu pisala.

Vgirl

Super clanocek :-)
Nove fotecky paradicka krasne ich mas.

Lucia83

Tomyum1

Ahoj zlatik, no mas ich kraaasne. Fakt super praca, myslim ze mozes byt spokojna. Su uplne rovnake. K tomu dr. To je pekna sila ze ti doktor nedal kartocku a este ti dal ine??tak to je vrchol. Keby sa nieco stalo ani nikto necie ake implantaty mas? Nenormalne. Ja sa bojim toho ze budem mat rovnake implose ale mam asymetriu 1,5 cm, ale povedal ze to bude ok. Tiez som myslela ze mi da ine ml. Tak ale snad vie co robi. Nechcem mat asymetriu po opke. To by som nebola rada. A k tomu prasknutiu to je ako mozne? Si to ani necitila? Esteze si nemala nekvalitne implantaty. To by nebolo dobre..
Manzelok je spokokny?
Bolesti uz nemas? A maleho uz zvladas sama?