Lucka83
Dakujem, velmi sa tesim:-) Najviac som sa bala toho ci budu kamosky rovnake... Ja som mala kazdy iny ani velmi nie ze nizsie bradavky ale skor v objeme bol rozdiel, hlavne v spodnej casti. A doki fakt ze klobuk dole kedze nevedel co tam bolo predtym (len 230 tusim hovoril) to odhadol lebo presne sa to asi ani neda vymerat. Bola som na konzultke aj u Dr. Trsku predtym, on ma meral pol hodinu a vysledok povedal cca rovnaky, ale zdal sa mi neisty, a pouziva Polytech, ja som chcela Mentor.
Dr. Minarovjech je toho nazoru, ze Mcghan su ok, ale Eurosilicone nie su az take kvalitne a doporucoval by ich vymenu i keby nebol jeden prasknuty. Nic som necitila dokonca ani na predoperacnom sone nebolo vidno nejake narusenie.
Maly bol tyzden u babky a potom isiel uz do skolky tak to snim zvladam, najvacsie bolesti som prezila v nemocke 2 noci a potom este 2 dni doma bolelo a potom uz malo, teraz po 2 tyzdnoch uz vobec. Snazim sa maleho nedvihat a celkove robit len to co ma neboli.
Luci a ty preco ides do Avelane ked si z Ba? Kvoli Dr. Mladekovi ze ho chvalia? Skus este pozistit ako dopadla Cleopatra... Aby si mala taku istotu, vies...