Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

toryka

Vgirl

dr mi povedal ze mozem mat od 300 do 350. ale moja podmienka bola nie moc velke, tak mi odporucil 325ml stredny profil pod sval. mne sa to najskor zdalo moc ale ked som si popozerala galeriu uz mam opacny nazor :) no ale radsej zostanem pri 325m, ja som trosku bojko :)
ak sa smiem spytat ty ich mas pod sval??a aku velkost podprsenky nosis? no a uz nebudem vymyslat zostanem pri dr cervenovi, asi ma chyta predoperacny stres :)

cleopatra123

lucia83
no dlho som tu nebola :-) ale teda zatial sa velmi v mojom pripade nic nezmenilo je pravda ze postupne maknu ale teda rozdiel este je ved niekedy pridam fotky aby ste videli
este nosim pooperacnu podprdu aj ked by som uz nemusela ale akosi sa v nej citim lepsie len niekedy si dam inu ked idem von a je teplo tak nech netrci z tricka ale uz hadam az tak teplo nebude :-)

v girl

ewel007
ty si aka dracica :))) su perfektneeee..aj z predu a z boku tiez..proste kocka..a teraz ti dam aj inu otazku kolko mas deti? mas krasne brusko..ja mam jedno..a to moje brucho je hrozne..neviem ho nijako spevnit..tak sup..porad mi nieco :D

v girl

toryka
dakujem :) a na tvojom mieste by som uz isla k Cervenovi, ked to budes mat za mesiac:) a ake si ides davat??

Lucia83
dakujem si zlatucka :)

tomyum1

ja uplne odpadavam z tvojich prs :) su brutalne..ked som videla prvu foto hovorim si,ze dost velky rozdiel..a po opke..uplne paradne ti vymeral velkosti..su uplne rovnake, krasne :) tesim sa s tebou :)

tomasova

Lucinka
ja som uz nanervy z toho cakania,do galerky si davaju baby stale nove fotky a tak im uz zavidim ake su krasne....uz nech mame po tom ze???a ty sa hned po opke pekne cvakaj a posielaj do galerky
nech ta vidim..a budes pisat kazdy den....

Lucia83

Tomyum1

Ahojcek . No ja som sa rozhodla pre Mladeka, kvoli praci dost sa mi paci ta prirodzenost ze su neni lopty... Pacil sa mi aj na konzultke jeho pristup. Povodne som chcela cervena ked som ese rozmyslala ze kde pojdem ale neni mozne cakat 2 roky na prsia , nakolko po MD v january nastupujem do roboty, no a potom som patrala dalej ze ku komu ist a padlo to na Mladeka. Ma velmi dobre referencie aj na ceskych strankach no a na konzultke ma presvedcil aj muza :-).
Este pred opkou mu poviem nech to este raz pozrie a ze nechcem asymetriu radsej nech mi ich upravi. Ale povedal ze to bude ok, tak snad...
Zavidim ti ze uz mas po a aj to ake su pekne. Samozrejme v dobrom.

Tomaska

Pipulka moja, tak toto pocasie hnusne nespeje k nicomu inemu ako k chorobe. Hlavne musime na seba davat tiez pozor aby sme neochoreli. Ja malu tak babusim, vitaminy som nakupila
teraz, ale tomu nezabranime . Na tie deti sa stale nieco nalepi...

toryka

ivava

no uz asi nemam cas vymyslat termin mam o mesiac :/ a neviem ci sa u neho caka dlho na konzultacie alebo ma vie zobrat hned na druhy den.nevie mi niekto v tomto poradit? a kolko sa u neho plati za konzultaciu? ale stalo by to asi za to kludne svedomie

ivava

Ahojte
Tak dnes som volala do ordinacie k Cervenovi...Idem tam v piatok upresnit velkost...a sestricky som sa pytala ci stale nemaju volne na december ale, ze zatial nie...a povedala "ale ja tu nemam pri vas poznacene, ze chcete ist skor" a to som tam pri tom volala v auguste ze chcem ist skor...no co uz maju toho vela...tak som zvedava ako dopadnem...
Tomyum
Super prsia..
Toryka
akedy mas opku...musis asi sama citi co chces...ale mozno keby sa neviem rozhodnut tak idem este na konzultacku k Mladekovi...