Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leeu9

Ahoj ronie

Pokial viem, tak sa vieš s firmou siklienka dohodnúť, nech ti pošlú aj tú druhú velkosť, ktorú by si chcela a potom den v operácie sa porozprávaš s dr. ktorá by bola lepšia a potom tú velkosť ktorú ti nedajú vrátia zabalenú naspäť do siklienky. Tak som sa to ja dozvedela od jednej baby, lebo som chcela presne to isté čo aj ty, lebo som sa obávala velkosti aby to nebolo vela atd. ale nakoniec som predsa ostala pri tej jednej velkosti...ale neboj sa to máš už asi ten predoperačný stres, všetko dobre dopadne a budeš velmi spokojná :-)))

sue33

toryka
ja mam termin konzultacie u Mladeka 30.10. o 11.00hod. Za konzultaciu s neplati pokial sa rozhodnes pre nich. Na konzultaciu som sa objednavala v septembri a sestricka mi povedala, ze operacia by sa dala po konzultacii zrealizovat este aj v novembri. Ak by si sa rozhodla, ze chceš isť sem, mohli by sme si vymenit termíny. Ja som bola na konzultačke u Červena a ternmin mam az na jun. Ak budes mat zaujem mozme si vymenit termíny, ja by som to mala tiez rada za sebou.

roka96

ronie

neboj, to všetko opadne keď tam ráno prídeš..tým sme si prešli každá, že strach, obavy..ja som sa pred opkou niekoľko mesiacov straaašne obávala narkózy, ale že hrozne..fakt, že ráno keď som už prišla na kliniku, už som s tým bola zmierená a ničoho som sa nebála..
A z BA nie som..tak ty ideš aj nosík? super, dve muchy jednou ranou :) mne popri prsiach spravil brucho, taký previs kože..a to bolo uplne v pohode, brucho som ani necitila že mi niečo robili..tak do toho ničoho sa nemusíš báť, a výsledok bude stáť určite za tie nervy, stresy a o týždeň budeš už aj ty ceckaňa :)

ronie

roka96,
ano mala som ist 1.10 ale rozhodla som sa že chcem ist aj na nos a tak mi posunuli termín na 18.10. teraz vlastne ani neviem či chcem ísť :) chytila ma úplná panika že prsia budu veľké a nos bude na mne čudný :)) nie si náhodou z ba?

tomyum1

Caute baby, dakujem za pochvalu, potesilo ma to :-)

Vgirl
Krasne krasne, fotecky nadherne, si cica :-) a aky celebritny rozhovor :-)

Lucka83
Neboj, doki vie co robi, urcite ti prska urobi tak aby boli rovnake. Mladekova praca sa mi velmi paci, robi prirodzene pekne prsia, mozno by som aj ja isla k nemu, ale nechcelo sa mi cestovat, po skusenostiach z prvej opky, kedy som bola rada ze som prezila cestu domov (a to bolo len v ramci Ba!). Myslim, ze Mladek pouziva sizery, a objednava viac velkosti implosov, takze moze presne vyskusat co ti bude najlepsie pasovat. Minarovjech ma nijak extra nemeral a objednal rovno implose a ziadne nahradne a ani sizer nepouziva :-) ale asi vie co robi :-)

Kvet
Nevadilo, ze implos bol prasknuty, ono sa tie stare implantaty totiz vyberaju (vystrihuju) aj s tou kapsulou okolo, a implos aj ked praskne, nic z neho nevytecie. Videla som u dokiho jeden taky prasknuty, ked ho stlacis, vylezie ten gel-vyzera to ako zelatina, a ked ho pustis sa zase zasunie dnu.

Baby vsetky co sa chystate k Mladekovi a Cervenovi, urcite budete spokojne :-)

Vsetky baby od Mladeka mate krasne prsia a od Cervena tiez :-)

roka96

Ahoj ronie,
ja som dva týždne po op, bola som u dr. Červeňa a mám tiež 515ml anatomy, a môžem ti povedať, že neľutujem, že som nechala túto veľkosť, lebo tiež som zvažovala tie 445ml.. dneska som posielala foto do galérky tak si budeš môcť pozrieť, podľa mňa to nie je žiadny extrém..a moja výška je pritom iba 160cm :)a keď si sa tak rozhodla a čakáš na to takú dobu, tak určite to teraz týždeň pred opkou nemeň..to je ten predoperačný stres :) A nemala si ísť hneď po mne okolo 1.10? niečo sa mi pletie asi..

ronie

Ahoj baby skoro o týžden mám termín k Červeňovi. Chcem sa len spýtať, že som si všimla že občas niektorý doktor rozhoduje o veľkosti priamo na operačke, neviete mi prosím povedať či aj zo siklienky mi sú schopní poslať dva druhy implantátov a pán doktor rozhodne až v ten deň. Mám už zaplatené 515ml ES a chytila ma panika z tej veľkosti a asi by som sa ešte chcela s doktorom porozprávať o tom, že či nebudú lepšie 445 ml.

kvet11

Tomasova

už mi konečne prišiel mail som ti odpísala dúfam že sa to doručilo :)

Lucia83

ďakujem a veru sa teším neskutočne to vyzerá teraz super tie výstrihy :) a ja som nemala problém s dvojitým prsom sa ty to s niekym asi poplietlo ale sa ani nečudujem toľko čo tu toho prečítame :) mne vytekal hnis s rany ale to je už všetko o.k. a kedy vlastne máš operáciu?

Tomyum1

máš krásne spravené prsia klobúk dolu doktor je fakt šikovný :) a nevadilo že si mala prasknutý implantát mohol ty hneď vložiť druhé? no a to s tým predchádzajúcim lekárom otras ale s hoci čím sa stretneme....

v girl

tak konečne si sa dočkala rozhovoru kedy a kde ste ho uskutočnili? všetko na jedničku micka :))