Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

leeu9

Škoda, že nemáš fotky po opke v galérii, chcela by som vidieť ako vyzerá taká veľkosť a ten typ implantátov. Nepridáš?

leeu9

Ronie

Ja mám velkosť 400 ml ES okruhle, akurát na moju postavu, takže som aj spokojná, do väčších som ani nechcela ísť nakolko som ešte nerodila a chcem si nechať aj rezervu...a dr. by mi pravdepodobne ani nedal a ani som neskušala, ja som sa rozhodovala medzi 375 a 400 ml a nakoniec zvíťazili väčšie :-))

ronie

roka96
no povodne som chcela iba prsia a doktor ze by mi urobil aj nos a najprv som nechcela ale mala som rok na rozmyslenie tak som si to rozmyslela a teraz z toho panikarim. dufam ze sa ti všetko dobre zahoji. Na tom bruchu bola aj moja mamina a strasne si to chvali.

leeeu9
dakujem moc za radu.
a ty mas ake velke teda nakoniec?

tomyum1

Ronie

Neviem ku kt lekarovi ides, ale ako viem, niektori maju dohodu so siklienkou ze objednaju viac velkosti a potom az pri opke sa rozhodnu ktore implantaty pouziju (vyskusaju sizerom), nepouzite neotvorene vratia firme. Robi to tak napr. Dr. Trska a tusim aj v Avelane to tak robia.

tomyum1

Leus

Nemala som nijaky problem, kazde prso bolo ine ale co sa dalo cakat 12 rokov po opke, teho, rok kojeni... Teda opticky ani hmatom to nebolo zjavne, dokonca ani na predoperacnom sone nebolo vidno narusenie implantatu (je tu aj moznost ze lekarka to jednoducho nevidela lebo s tym nema az taku skusenost, neviem...). Bola som na predoperacnych na sukr. klinike a na opke v nemocke. Teda som isla na vymenu kvoli zmene tvaru a aj preto, ze sa mi zdalo, ze 12 rokov je uz predsa len dost, no a dobre som urobila.. Ktovie ako dlho uz bol implos prasknuty..