Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

ewell07

ano nosim aj pushupky asi po 6 tyzdnoch som uz zacala nosit ale to zalezi aj od toho ci vas to nebude tlacit.Push upky nosim ale tazsie sa zhanaju na C,D kosik lebo vsetky su tak extremne prepchate ze aj Ecko by som potrebovala.Ak uz nenosim pooperacnu a netlacia ta jazvy tak podla mna mozes uz nosit sa ti dotvaruje jazvicka .
A no stale nad tou reopkou rozmyslam a rozmyslala som zeby som si objednala sama ale tie co ja chcem asi nezozeniem len tak v siklienke.Takze to budem musiet asi uhradit cele naraz ale zatial som len v stadiu rozhodovania stale.

Lucia83

Kvetinka

Ahoj no ja idem 29 tento mesiac tak sa uz neviem dockat. Mas pravdu pomylila som sa ty si mala ten hnis. Ale super ze to islo von a je to uz vsetko ok.

Tomyum

Ano pouziva tie sizery na vyskusanie tak som zvedava. Povedal ze ich da tak aby upravil tu asymetriu asi neni taka velka ze to nebude riesit upravou.tak snad.no na tu cestu domov som zvedava aj ja, uz som muzovi povedala ze bude musiet ist ako s pokladom :-) do BA.

V girl

Moja z clanku viem ze si fajciarka. Prestalasi pred opkou a po opke na niaky cas s fajcenim?

leeu9

Nadranka

Fotky pošlem určite, len ja sa fotím sama a neni to také pekné ako ked ta niekto iný odfotí, budem na tom pracovať, aby som ich sem mohla dať

Ewel007

Pusch-up môžeš nosiť po 3 mesiacoch, tak mi to povedala sestrička u dr. Červena ale asi záleží u ktorého dr. si bola a to som ja už zabudla, lebo je toho tu niekedy veľa, tak človek pozabúda :-))

ewel007

v girl

ahoj kočka dakujem mojka za pochvalu :)) chi chi
počuj kosticovu podprdu nosiš normalka každý den? push up ešte nie? alebo? mne sa páčia podprdy v NY a su push up tak neviem kedy by som mohla začať..včera som to mala za 7t :D

v girl

toryka
ale ved to je dobra velkost lebo mas stredny profil...ja mam 390ml ale nizky profil..ja som bola uplne plocha..kebyze mam nejaky svoj zaklad boli by vacsie..ale som velmi rada,ze mam uz konecne nieco :) ja nosim 75D ..niektory den som si dala 75 C a mala som otlacene kostice po bokoch na impl. takze si kupujem tie D cka

v girl

tomyum1 , kvet11

dakujem haha..vies,ze ten rozhovor ani nebol? :D vsetko prebiehalo cez mail..preto som sa cudovala,ked som to citala,ze to tam vyzera take popletene :D..ja som len napisala svoje pocity co sa ma opytala pani..tak som odpisala..rozhovor bol asi z Mladekom..lebo tam ma viac otazok na ktore musel odpovedat. takze oni sa asi stretli