Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Angela Bentley

ahojte, ja mam 22.3. 2013 termin konzulatcie v BB u doktora Cervena. joj uz sa neviem dockat, ale potrebovala by som poradit. chcela by som si dat okruhle implantaty, proste take väcsie pätky. kolko ml by ste mi odporucili aby to boli take väcsie pätky? mate uz niekto skusenost s plastickou operaciou u doktora cervena?? kazdy ho chvali, tak som si povedala, ze radsej si pockam do marca, ale budem to mat kvalitne. mozte mi poradit nejaku dobru a kvalitnu zancku implantatov? na cca kolko ma moze vyjst celkovo take operacia? len pre info, dakujem, kazda odpoved mi pomoze

Angela Bentley

ahojte, ja mam 22.3. 2013 termin konzulatcie v BB u doktora Cervena. joj uz sa neviem dockat, ale potrebovala by som poradit. chcela by som si dat okruhle implantaty, proste take väcsie pätky. kolko ml by ste mi odporucili aby to boli take väcsie pätky? mate uz niekto skusenost s plastickou operaciou u doktora cervena?? kazdy ho chvali, tak som si povedala, ze radsej si pockam do marca, ale budem to mat kvalitne. mozte mi poradit nejaku dobru a kvalitnu zancku implantatov? na cca kolko ma moze vyjst celkovo take operacia? len pre info, dakujem, kazda odpoved mi pomoze

Lucia3110

angie

ja som fajcila asi 1,5 hod. pred opkou :D no co uz, nervy pracovali...a potom az 24hod po lebo ma nechceli pustit na cigu :D

angie77

dievčence fajčiarky, kolko pred opkou je nutné prestat fajčiť?

ja sa chystám to už potom vydržať a už nezačat, tak uvidíme, je to pre mna dost velká motivácia, niektorá ste tu aj písala že sa úspešne drží a od opky nefajčí... ktorá ste to bola? :) ako pokračuješ?

baby čo ste boli na opke august , september, ani ste sa nepochváli, čo Vaše drahé polovičky, ako to vnímajú, sú zatial spokojní? :)

lilabmw

ewell07

sak aj mne sa pacia akoze velke len sa bojim ci mi nebudu uz prekazat no uvidime co a ako ale raz dam urcite väcsie vsetko mam uz vybrate lekara implose len peniaze nahromazdit zase.Ja si myslim ze by si uz mohla nosit ale ked mas ist teraz niekedy k Dr.tak sa radsej opytaj.Ty si ako vysoka?Musim ta pozret v galerke :-) len teraz nemam pristup.500ky by som brala tie by boli na mne uplne super :-) ja rozmyslam nieco 500-550.600kebyze dam tak budem mat asi väcsie jak Pamela :-)

ewel007

lilabmw

tak ty si ozaj taka mala žienka ale mne sa na takých typoch páčia väčšie prsia :)) ja mam teraz 500ml ved vieš a mne sa mali, ja sa chystam ne reopku tak za dva rôčky, neviem ako to bude ešte s druhým dieťatkom, tak ked pôjdem na reopku tak nech už zostanu tie dalšie imploše čo najdlhšie v tele ale ja chcem potom viac ml, pod 600ml ani nie..
to hej no to som s tou kosticou ani nevedela, ja mam info tu s fore, je to super, kočky si medzisebou poradia..vieš ja osm si kupila dve bez kosticove podprdy, včera to bolo 7tt od opky, takže by som mohla už nosiť aj s kosticou a dajme tomu už aj push upky, hej dobre chapem? :))

lilabmw

ewell07

co sa tyka jazviciek to je normalne ze ich mas tmave alebo ruzove to chces cas.Ja som ich mala tiez asi 3 mesiace take ruzove az cervene a teraz uz su pekne biele.A mala som samovstrebatelne a kusok nite mi tam este trcalo ale samo sa to vstrebalo.Takze v pohodicke vsetko chce svoj cas.A hovori sa ze sa ti podla kostice potom vytvaruje ta jazvicka aby bola pekne v ryhe.

lilabmw

ewell07

ked pojdem tak asi zase Dr.Ocenasovi co mi robil aj tieto som velmi spokojna s prskami su take presne ake som chcela len bohuzial na prvy krat sa väcsie nedali aj ked sa bojim ze uz budu bomby lebo ja som malicka 163/164cm.A uz tieto su niekedy dost a hlavne ked ja sa venujem fitness tak neviem ci by mi neprekazali uz.Uvidime mozno az po dietatku.Ale uz teraz viem ze chcem 550ml Mentor slitex high profile a samozrejme okruhle anatomy sa mi nepacia.Teraz mam diametria 12,3 a projekcia 5,1 a ked tam 550ky budem mat 13,5 a 5,6

ewel007

lilabmw

ja som skušala už po dvakrát v NY a tak sa mi tam páčia len som si nebola ista že kedy môžem začať, tiež D trošku mi trčia bradavky ale nech sa popozeraju navôkol :)) ani ma netlačili celkkom oki :)
ako to myslíš s tými jazvyčkami prosím ťa? tie su sice bez cgrastičiek ale su dosť tmae, neviem čo s nimi či to potrebuje asi len čas :)
a aké chceš, ked myslíš že nezoženieš v siklienke? a dokiho máš vybrateho? :)

ewel007

leeu9

Ďakujem peke ja mam kontrolu 30.10 to bude skoro 2a pol mesiaca od opky tak sa spýtam :) bola som u dr. Mladeka