ahojte kocky,chystam sa na konzultaciu k dr. mladekovi (termin mi dal az na konec novembra:/) k rozhodnutiu ist k nemu mi dost pomohla aj tato vasa konverzacia.. najprv som chcela ist k cervenovi, len ked som zistila ze dava terminy az na leto tak som si to rozmyslela, tolko by som cakat uz nevydrzala :D a myslim ze mladek bude dobre rozhodnutie, kedze si h vsetky tak chvalite:) strasne by som chceela byt zoperovana este tento rok, neviem sice ako mi da termin ale ak by aj bolo volne mieste na december tak stale sa neviem rozhodnut ci by som nemala ist az po skuskovom :/ lebo sa bojim ze sa nebudem vediet ucit, kolko po opke si myslite ze by som toho bolo schopna? a potom ked sa mi znova zacne skola tak si urcite nemozem dovolit vela vymeskat :/viem ze je to individualne ale aspon tak cca.. hlavnym dovodom preco som sa rozhodla pre tuto operaciu je to ze som schudla viac nez 10kil a s kilami isli dole aj prsia, nieze pred tym by to bola nejaka slava.. povodne som mala take dcka teraz mam B, ja by som chcela take plne trojky a myslite ze v takom pripade bude nutna aj modelacia? potom je asi aj cena vyssia ze? je tu medzi vami taka ktorej by to takto robili? a strasne by ma zaujimalo co je to ten profil. a s akou znackou silikonou robi mladek?
a baby preco vsetky tak saliete po push upkach? ja som si myslela ze so silikonmi nebudem ani podprsenku potrebovat :P
viem ze mam strasne vela otazok, na polovicu som aj tak zabudla, ale ak byy sa niekomu chcelo :) dakujem