Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

v girl

no hej ja tiež doma som podpprde a niekedy mi je lepšie v tej pooperačnej aj v nej spavam s určitými prestavkami, ty v nej spavaš moja?
a preto som sa pýtala lebo v NY som vydela iba vystužene alebo s vankušikmi či push up, ty si tam aké kupuješ, ved chodíš do NY v NR však? :)

Lucia83

Tomaska

Zlatinko moje, presunula sosi termin nefajcenie nie dvatyzdne pred opkou ale tyzden to bude sacit. Mam ten isty problem rozfajcila som sa jak blazen. Nenormalne. Takze cicula micula zaciname pockaj kuknem kalendar 22 . Moze byt?????
A potom aj po opke. Takze budeme trpiet 3? Este angie pisala takze budeme sa podporovat. Kraaasaasa.
Volaj do klinikynech ta daju 29 do kelu .... Budeme spolu.
Ale keby to nahodou neslo prehodit poslem ti hned mms s kozenkami este z nemocky. Joooo???
Pslem ti na email tel cislo to este doriesime pred opkou. Keby mi volali z kliniky ze am dojst den pred na predoperacne tak dame rovno aj stretko. Hm?

tomasova

angie77
tak to by bolo super...ja som strasny slaboch co sa tyka prestat fajcit.a budete ma fakt motyvovat..Lucka ide 29 na opku tak zada nejaky termin a ideme na to..ty to mas kedy??

tomasova

Lucia83
a ty kedy chces prestat s fejcenim???uz by si mala zacat...potom to skusim s tebou.ja som sa strasne rozfajcila,neviem ako to dokazem.

v girl

Lucia83
micka 24hod. pred opkou som nefajcila..a po operacii som bola 2 dni na klinike cize bez cigariet..ale ked som prisla domov uz som fajcila :)) sice menej...ale ja som celkovo vyfajcila max 5 cigariet denne

ewel007

jasne kazdy den ju nosim..ale niekedy su dni ked mam tu podprdu co sme dostali :D citim sa v nej celkom fajn :D ja mam podprsenky z NY ale zatial nie push up...ze vraj mozme az po 3 mesiacoch..ja idem teraz vo stvrtok na kontrolu k Mladekovi..tak sa ho opytam :))

ewel007

eelle

dr.Mladek aj mňa operoval, datum určite dostaneš ešte do konca roku prípadne si sa mala spýtať keď si sa obejdnavala na konzultaciu, či ti vedia dať termín ešte tento rok, mňa zopervoal s konzultacie ani nie za týždeň, ja som to mala darček a chcela som to mať rýchlo za sebou..čo sa týka push up, nebola som obdarovana pred opkou ani len Bečkami takže aj po opke s amio mali, zatial to budem rieišiť pushupkou do vystrihu predpokladam a po čase sa chystam na reopku..

eelle

ahojte kocky,chystam sa na konzultaciu k dr. mladekovi (termin mi dal az na konec novembra:/) k rozhodnutiu ist k nemu mi dost pomohla aj tato vasa konverzacia.. najprv som chcela ist k cervenovi, len ked som zistila ze dava terminy az na leto tak som si to rozmyslela, tolko by som cakat uz nevydrzala :D a myslim ze mladek bude dobre rozhodnutie, kedze si h vsetky tak chvalite:) strasne by som chceela byt zoperovana este tento rok, neviem sice ako mi da termin ale ak by aj bolo volne mieste na december tak stale sa neviem rozhodnut ci by som nemala ist az po skuskovom :/ lebo sa bojim ze sa nebudem vediet ucit, kolko po opke si myslite ze by som toho bolo schopna? a potom ked sa mi znova zacne skola tak si urcite nemozem dovolit vela vymeskat :/viem ze je to individualne ale aspon tak cca.. hlavnym dovodom preco som sa rozhodla pre tuto operaciu je to ze som schudla viac nez 10kil a s kilami isli dole aj prsia, nieze pred tym by to bola nejaka slava.. povodne som mala take dcka teraz mam B, ja by som chcela take plne trojky a myslite ze v takom pripade bude nutna aj modelacia? potom je asi aj cena vyssia ze? je tu medzi vami taka ktorej by to takto robili? a strasne by ma zaujimalo co je to ten profil. a s akou znackou silikonou robi mladek?

a baby preco vsetky tak saliete po push upkach? ja som si myslela ze so silikonmi nebudem ani podprsenku potrebovat :P

viem ze mam strasne vela otazok, na polovicu som aj tak zabudla, ale ak byy sa niekomu chcelo :) dakujem