Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sue33

toryka
o.k v pohode. Ja som uz rozhodnuta pockat si na doktora Červena.Preto som ti ponukala svoj termin na konzultáciu. Budem musiet len cakat a dufat ze sa nieco uvolni. Ty si tiez tak dlho čakala, alebo sa nieco uvolnilo?

roka96

fufu

opka prebehla uplne v pohode si myslim :) trvala cca 2hod., po prebudení to brucho dost štípalo, to si pamätám, ale to rýchlo prejde a potom cítiš už iba prsia. A odvtedy ani neviem, že mi brucho robil, vôbec to necítiť, nebolí to, iba prska trošku potrápili, ale už je to uplne super :)Robil ma v BB, na druhý deň som šla domov. Po opke máš okrem tej podprdy na sebe aj sťahovací pás na brucho, tak to je na tom to najhoršie asi..všetko to tlačí, ťahá, ale to len prvé dni. Pás sa nosí cca 3-4 týždne, ten si objednávaš spolu s implantátmi a podprdou u Siklienku.
Neviem ako ty, ale ja som po dvoch cisárskych, takže jazvu som už mala, len teraz je dosť dlhšia, cca 25cm, ale nevadí to sa skryje v nohavičkách, ale hlavne už mám z profilu rovné bruško :) nič nevisí..
Ak ťa niečo napadne kľudne sa pýtaj..

toryka

ahojte

sue 33
ja uz radsej nechcem vymyslat a zostanem pri cervenovi. kebyze mam viac casu, tak by som na tu konzultaciu isla k mladekovi, ale uz to asi nema vyznam riesit. prepac.
vsak mozno budes s mladekom spokojna a nebudes musiec cakat na cervena:)

V girl

no dufam ze to bude dobra velkost a nebudem lutovat. ja by som chcela mat take plne dvojky, mensie trojky.a tiez zaklad nemam bohvie aky, a ten stredny profil mi dal doktor preto, lebo mam siroky hrudnik, tak aby sa mi vyplnil a nemala velku medzeru.

fufu

roka96
ahoj, chcela by som sa spýtať, ako prebiehala tvoja opka u Červeňa, chystám sa k nemu tiež okrem silikónov aj na odstránenie previsu na bruchu. Urobil to naraz a kde ťa operovali? Koľko trvala opka? Budem ti vďačná za každú info.

v girl

ewel007
zabudla som ti odpisat na tu pooperacnu..nie uz ju nemusim nosit vobec..len ja si ju obcas dam na spanok alebo cez den..ako kedy..ale uz malo lebo mne prekaza ked sa mi poti medzi prsiami v nej :D alebo sa vyhadzem potom...tak uz ju nosim len sem tam...

v girl

ewel007
ja som kosticovu mohla uz na 4 tyzden po opke...ked som bola vtedy na stehoch mi hovoril,ze si mozem uz kupit. ja ked si kupujem tak bez vankusikov..alebo ich vyberam..lebo cca po 3 mesiacoch,ze vraj mozes zacat nosit push up..ale nie som si ista...moja sestra ma tiez prsia upravene a hovorila,ze este nemam saskovat :D a inak ona je teraz v 6 mesiaci tehotenstva..a prsia su stale krasne..je to uzasne tento silikon :D

tomasova

Lucinecka
ja som sa hned brala na 29,ale povedala ze nijako,ze jedine 14..vazne by som sa tesila ze budeme spolu.a pripominaj mi dopredu toho 22 aby som sa pripravila psychycky....a to stretko dame urcite,nech sa vidime aj pred aj po...to este dohodneme.