Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Ahojte Baby,
tak po dlhšej odmlke sa hlásim:-)))Možno to bude pre niektoré prekvapko,pre iné zas ani nie:-))Takže baby,reoperácia(výmena implantátov za väčšie) je na svete.S doktorom sme zvolili 620ml nagor,extra vysoký profil.Strašne sa z nich teším!!!A dúfam,že všetko bude v poriadku:-))))pekný deň

toryka

sue 33

ja som sa objednavala v novembri ked som bola u pana doktora na kontrole, lebo som bola pred tym u neho na uprave prsnikov ale bez zvecsenia. tak som sa pre istotu objednala ak by som s nimi nebola spokojna a chcela ich zvecsit. mala som moznost ist aj v juni ale kvoli teplu a dovolenke som nechcela a aj tak som musela pockat aspon rok kvoli jazvam.
ak by sa nieco stalo a nemohla by som ist na operaciu urcite ti dam vediet:)

harmony

Zdravim kocky. Som sice chlap a dokonca nie som ani velky fanusik silikonov, ale nedalo mi a musim napisat, ze sa mi vdaka tomuto foru trochu zmenil nazor na tuto temu. A uprimne, klobuk dolu, co dokazete vytrpiet.
Dufam, ze vam vase snazenie prinesie len pozitiva.
Pekny den.

skoricka

Ahojte dievčence :)

uz mam len dva tyzden do opky :D Kocky od Mladeka, vcera som sa objednavala na odbery a sestricka sa mi pytala, ze ake presne, tak som povedala, ze KO a BIO, ziadne hemokoagulacky, ani moc netreba? Na papieri som nic take nemala, ze treba, ale sestricka ma presviedcala, ze urcite aj toto dr. chce, ale ona nevie, ze na aku opku idem...Takze brali aj Vam ten moc a hemokoagulacky?