Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Monitaa
Jééj tak to si bola ty:-))No vidíš tam moje prsátka sú už na svete,ty to ideš v budúci štvrtok,že?.)

lilabmw

Zuleko

tak super potom moc som zvedava na fotecky ty kokso.Dufam ze coskoro hodis fotecky aku mas ty vysku vlastne?Ale aj to budu mega kozicky.Musim zacat aj ja setrit na reopku :-)Lebo som nieco pocula ze proces hojenia a vsetko okolo toho je lepsi ako pri prvej ale to je zase asi dost individualne.Ale zase tie 2 tyzdne trosku utrpenia stoja za ten krasny vysledok :-) takze sa rychlo zahoj a hod fotky nech sa mam cim unspirovat

Monitaaa

Zuleko
Ja som si pozerala doma galerku a hned ma napadlo, že si to ty :D boli sme spolu na predoperačnych :D tak gratulujem k novym cici!

Monitaaa

Ja som si pozerala doma galerku a hned ma napadlo, že si to ty :D boli sme spolu na predoperačnych :D tak gratulujem k novym cici!

Zuleko

Lilabmw
Nie ja mám Nagory a okrúhle ako minule:-)s Tými starými implošmi,tak tie mi pekne zabalili do krabičky a dali mi ich domov:-))ČUdovala som sa,že tie implantáty vyzerali úplne ako nové,ako keď mi ich vkladali bez jediného šmuhu:-))A cítim sa rovnako ako pri prvej OP,bolesti sú ale žiadne také,ktoré by sa nedali vydržať:-)

Zuleko

Baby ja UŽ MÁM PO OPERÁCII:-)))dnes ma pustili domov a operovaná som bola včera,bola som opäť v Chirmede a operoval ma MUDr.Magdo :-)))

lilabmw

Zuleko

jej tesim sa s tebou ved vies ze aj ja stale planujem.A co s tymi implosami doma v sacku sa na neho pozerat mozes na tie stare nie? :-) takze 620 to je slusna naloz ty kokso a anatomy zase .JA tiez ked reopku rozmyslam stale ze 500-600 ale mne by asi aj 550 stacilo ked som drobec.A ako sa citis?Je to lepsie ako pri prvej?