Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

saska_k

lilabmw Dakujem ti :)
Ale neskor sa uz bude dat normalne cvicit na prsia?
A tiez, ked cvicim biceps, brusaky a take, to nevadia prsiam? Lebo zas aj tam troska sa napinaju prsia

lilabmw

saska k

na prsia urcite este necvict ked si len dva mesiace este pockat mesiac a potom velmi pomaly zacni zaztazovat prsia s mensimi vahami najrpv a postupne.

saska_k

Ahojte baba, chcem vas spiatat. Uz som 2 mesiac po opke,co si myslite mozem zacat cvicit na prsia? Alebo smie sa vobec niekedy cvicit, ked mam implosky?

Zuleko

lilabmw
tak teraz mam pocit ze su tam poriadne dva sutre:D Vstávanie s ami zdá,že je ľahšie.Nemám ani nikoho kto ma opatruje maminka je v práci a tatino o tom nevie:-)

Monitaaa

Ano vo štvrtok :D nejak sa ten čas vlečie. No aj ja som zvedava na fotky, ale podla mna boli aj tie predtym suprove :D

Zuleko

lilabmw
jasné fotky potom hodím,ale nechcem dávať dole tú pooperačnú už:-))a čo sa týka bolesti tak je to podobné ako pri prvej opke:-)