Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

Chcem sa opýtať tých skúsenejších... Je rozdiel vo veľkosti napr. 400 ml okrúhle a 400 ml anatomické? Profil rovnaký.

angie77

Zuleko

jéj, tak to je teda prekvapenie, ani som nevedela ani tu nečítala že ideš na reopku znovu na zväčšenie..tak Ti prajem skoré uzdravenie a určite sa teším na foto :)

angie77

22lajlaaa22

ahoj a ku komu ideš? ja mám síce pred opkou, idem za mesiac 19.11 a mám navrhnuté tiež 375 anatomické od nagor..inak mám tiež 175 a pod prsiami 75 a základ skoro žiaden..takže ked budem mat po opke určite sa podelím o výsledok,mne doktor povedal že to budú také plné B možno ledva menšie C, neviem, sama som zvedavá

v girl

Zuleko
jeeeej tak chceme vidiet fotky cim skor :)) uuuha to musia byt poriadne bomby..prijala by som aj ja :D a som zvedava lebo neviem ake su tie s extra vysokym profilom :) takze pekne sa nam liec a potom pofot :))

Zuleko

saska
bolo to lacnejšie preto,lebo som ich stála zákazníčka a vyhoveli mi a dali mi zľavu,inak sa to nerobí.Či dávajú iní doktori zľavu neviem.A mám to pod svalom tak ako aj prvé implantáty:-)

22lajlaaa22

Ahojte, o tri mesiace idem na silikóny .. Doktor mi odporučil podľa mojich mier 370 ml. (výška 175 cm , obvod hrudníka 76 cm). Podľa viacerých príspevkov, čo som si prečítala sa mi to zdá aj málo. Baby, ktoré su o 10 cm menšie píšu že si dali 400tky aj viac. Chcela by som sa spýtať na názor niektorých skúsenejších báb, ktoré máte silikóny. A ak by sa našla nejaká s podobnými mierami, a s 375 ml, tak či by mi neposlala foto pred a po operácii. Lebo veľmi s ateším na ne, len proste neviem si predstaviť aké budú. ďAKUJEM za vaše odpovede:)

Zuleko

saska
mám to vložené spod prsníka pred tým som mala 390 ml vysoký profil nagor,teraz mam 620 ml extra vysoký nagor:-))A čo sa týka ceny mala som zľavu,keďže som bola aj prvý krát tam operovaná,tak mi spustili z ceny:-)