Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olivka21

Ahojte babule prsatice aj cakatelky. Uz asi pol roka citam toto forum a konecne som sa aj ja rozhodla zaregistrovat a prispiet. Rovnako ako väcsina,aj ja som cakatelkou na augmentaciu k panovi dr.cervenovi. na konzultavke som bola v lete a opku mam vo februari v pezinku,tak ak tu niektorA februarovka toto cita,budem rada,akniesom sama. Mne navrhol min.445ml anatomy,nakolko mam odkojene jedno dietA,ale povedal,ze kludne by dal aj viac,tak som na vážkach,lebo vela kočiek tu pise,ze cim viac tym lepsie. Co by ste mi radilj? Mam teraz ledva jednotky,ovisnute,pridam aj moju foto,uz sa tu pisalo,ze to mam poslat na mail,tak sami uvidite. A ako je to s posunom terminu? Lebo chcela by som ist skor,le vcera somvtam volala a setricka ze nehrozi,ze maju zatial plno

Lucia83

Tomyum1

Ahoj moja, no uz sa to krati. 29 teho je tu za chvilocku. Uz sa tesim. Stale pozeram tie tvoje prsia su veeelmi pekne. A normalne nechapem ako ti trafil tu velkost ze su ako vajce vajcu rovnake. Sranda. Ma to v oku. Uz ti maknu? A bolesti uz su prec ci?

Monitaaa

nadranka
No a že kríza a silikony fičia jedna radosť, ale pssssst, lebo o chvilu Robo prihodi nejaku daň aj za velke kozy :D tak to nas na buduci tyzden bude dost

Monitaaa

:D :D :D tak to už bral ohlad na tych 620 ml :D ja som mala najprv kyselinu aby som videla ako to bude vyzerat a potom PL.

nadranka

lilabmw

No niečo mám, ale nie moc. Cca 173 cm. Nechcem tu verejne písať kedy, o pár dní :-) Pravdepodobne sa stretnem s ronie ;-)

Zuleko

monita
vravel,že sa ešte dohodneme spomínal niečo,žeby mi moho, dať tuk alebo PL,ale taký zlatý bol lebo on si o mne musí myslieť,že chcem byť niejaká plastiková kreatúra,lebo hneď sa ma pýtal či chcem veľmi veľké tie pery:)))

Monitaaa

Zuleko
Uvidime o tyzden, nejak si to neviem vobec predstaviť, čo z toho bude. No na puse je najhorsich prvych par dni, ja som vyzerala jak kačica. a čo nakoniec date kyselinu, alebo PL?

Zuleko

inak baby ja si nedokážem predstaviť ako vie ta Janka Mináriková fungovať s tými 900ml ceckami,keď ona je vraj úplne drobné žieňa.

Zuleko

monita
ty budeš mať krásne veľké prsia,lebo už teraz máš dosť veľký základ:-))takže to podľa mňa budeš mať určite D/E podprsenku:-)ja som dneska už debatovala s doktorom o puse,tak sa o pár mesiacov keď sa prsia zahoja do toho pustíme:-)