Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

lilabmw

Práveže som už bola, ja sa pýtam, lebo ma to zaujíma. Ja mám už vybraté ES 400 ml VP. Mne dr. vravel, že to je úplne jedno aká značka, že to je to isté, ten silikón. Aby mohli firmy zarábať :-)

lilabmw

kejtrina to o podhusteni neviem ja len viem ze mam cohensivitu II a podla coho co pise Tomyum tak asi stredne tuhe alebo mäkke .Ale co som pozerala teraz tabulky tak je pravda ze ES su asi väcsie podla tabuliek ale co sa tyka kvality neviem babule ja som uz ale od viacerych Dr. pocula ze kvalitnejsie su americke Mentory alebo anglicke Nagory a este Mcghany a to nehovorim preto ze ich mam len to ze som to uz od viacerych bab pocula ale to neznamena ze su zle.Ked su na trhu tak dlho a vela Dr. s nimi pracuje tak su urcite tiez kvalitne.A su aj asi o 200-300eur lacnejsie.

lilabmw

nadranka

to ti neviem povedat tak velke mozno budu ale v spodnej casti cize nebudu mozno na vyzor posobit tak velko ale to neviem to len odhadujem najlepsie dokiho sa spytat.Pozri si siklienka rozmery anatomov a okruhlych a vies uz aj aky profil ti zvolil?Ci ty este si nebola na konzultacii?

tomyum1

Kejtrina
Neviem ako je to s rozmermi u roznych znaciek implantatov, neporovnavala som to, len viem, ze napr mentory maju stupne kohezie I, II, III, pricom III je myslim najtuhsi. Teda da sa vybrat aj "makkost".

tomyum1

Caute baby ceckate:-) ako to tu citam, zacinam sa obavat ci som si nedala urobit male kozy :-) 375 anatom, zaklad nic, 170 cm, 55 kg, pod prsiami cca 73 cm... Som teda 17 dni po opke a pomaly odpuchaju, zdaju sa mi teraz tak akurat, dufam, ze sa uz nezmensia?!! Lebo nechcela som ist do 450-500, co ak budem neskor potrebovat reopku (neplanujem, ale clovek nikdy nevie), nech mam nejaku rezervu.

Kedy cca po opke ste si zacali skusat a kupovat podprdy?

Lucka83
Cica uz sa ti to blizi, tesis sa??? Tes sa, mas na co:-)))

kejtrina

nadranka,

400ml je 400ml...rozdiel medzi okrúhlymi a anatomickými je však v rozložení týchto ml ako Ti písala lilabmw...

zabudli sme však na jednu vec ja som na ňu prišla časom a to nie pri prvých "silikónoch" ale až teraz...
...a tou je - podhustenie...
baby, mentory 430ml majú rozmery menšie ako eurosilikony tiež 430ml - eurosilikony su väčšie a to poriadne!!! do výšky a do šírky majú od mentorov 1 cm naviac a do projekcie 0,2 cm - to je zanedbateľné...ale teda čo nám z toho vyplýva..?!
eurosilikóny sú podhustené a teda mäkšie!!!
(samozrejme ide o anatomické, guľaté neviem ako...)
nesúhlasí niekto?
...!!!baby nezabúdajme, že pojednávať o kvalite my "tuná" asi ťažko môžme a lekári - čo ja viem, lekár je predsa MUDr., nie Ing. ani chémia,ani fyzika a ani technika...odporučí nám tie z ktorými má najlepšie obchodné podmienky ALE z ktorými často pracuje, takže má s nimi najväčšie skúsenosti...

nadranka

lilabmw

Jasné, toto všetko viem, chcela som vedieť len, koľko ml u anatómov vyváži asi 4OO ml okrúhle. Čiže keby som mala 400 ml anatómy ES, zrejme nebudú také veľké ako 4OO ml okrúhle ES.

nadranka

lilabmw

Jasné, toto všetko viem, chcela som vedieť len, koľko ml u anatómov vyváži asi 4OO ml okrúhle. Čiže keby som mala 400 ml anatómy ES, zrejme nebudú také veľké ako 4OO ml okrúhle ES.

lilabmw

Zuleko

moc tesim na fotky :-) uz som pisala lekarovi mojemu a zacala som spekulovat zeby som na zaciatku buduceho roka si dala :-)