Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

Caute
tak zajtra mam ist do Bystrice k doktorovi Cervenovi...dojednat este velkost...ach jaj a bola som tam len raz s priatelom a teraz mam ist sama na aute myslite, ze to zvladam...som z Bn..iny termin sa mi neda som v zahranici...a predsa len by som chcela sa ist este uistit ci sme dobre vybrali ved to nieje hocico...

ewel007

Zuleko

ano ja vie že si písala, že ked pôjdeš na reopku že pôjdeš opäť do Chirmedu. No ty si vyššia na tebe to musí vyzerať super a ešte aj taka chudučka, no teším sa na tvoje foto :))
No ved jasné že pod 650ml nechcem ísť ked už mam tieto ml. Tak uvidíme :)
No no foto su fakt ovela väčšie, tak isto ako som ti ja písala, že máš neskutočne krásne prsia a velké, ked som bola čakatelka, a tiež si mi písla, že chceš väčšie, to sme mi čo tužime po bombach alebo teda velkých prskách, som rada že sa ti to splnilo a budem rada ked sa Vam aj ja pochvalim, že som po :D

Zuleko

Ewel
Ja som bola rovnako ako prvýkrát v Chirmede,tento raz ma však operoval MUDr.Magdo,a som veľmi spokojná.No keď máš teraz 500 ml,tak menej ako 650 si určite nedávaj,lebo to sú zbytočne vyhodené peniaze.Ja mám teraz 170cm a váha okolo 53 kg:-)Pozerala som tvoje foto,no mne sa tie prsia zdajú dosť veľké na tebe,ale je možné že to skresľuje.

ewel007

v.girl

micka dnes som ťa rada videla aj super pokec, tak daj info čo si sa dozvedela, určite všetko v poriadku :) preto sa pýtam či si sa info aj na reopku a teda o tých push upkach si mi stihla povedať :)
Na mňa dnes spravil doki ešte väčší dojem ako pri konzultacii a to som bola vtedy natešena :)! Inak som rada, že mi babka poradila prave Avelane a taktiež že si tu môžme vymeniť nazory..

ewel007

Zuleko

tak ja som stale v tom že chcem schudnuť teraz s tými implošmi mam 56kg chcela by som 50kg, ale nechcem chudnuť kedže by som chcela tu reopku, je to sice aj riziko, to som ale podstupila aj pri prvej, ja som velmi vdačna že mi doki dal na prvý raz 500e, takže menej ako 650ml nechcem, asi tých 650ml max 700ml..ale ešte je to asi skoro kedže len 20.10 budu dva mesiace od opky ale viem že po polroku sa da reopka..ty si bola u rovnakeho dokiho ako prvýkrat však? ja ked pôjdem na reopku tiež do Avelane k dr. Mladekovi, mam to najbližšie a spokojnosť na 1. mieste..písala si že si mala aj zlavu, tak je to super.čo sa týka bolesti mna bolel chrbat asi 4-5dní a to bolo všetko ale pri tých viac ml s tým ratam, ale tak ked mam teraz 500ml tak myslím že tých 650ml zvladnem :))
Kolko prosím ťa važiš a meriaš?

Zuleko

ewel
Tak čo sa týka bolesti,tak sú podobné ako pri prvej Opke,u mňa zas tá prvá OP bola pohoda jahoda a túto druhú som niejako podcenila,že to nič nebude ale tiež sú tam jemné bolesti:-)čo je normálne.Len každý vraví,že druhá OP je bezbolestná ale celkom to tak nie je aspoň moj prípad.A čo sa týka pŕs tak keď som ich videla prvýkrát po Op,bola som veľmi šťastná lebo na hrudi bolo presne to čo som tam chcela mať.normálne veľké prsia!:-)))Zatiaľ som úplné polepená,poviazaná takže fotky pridám neskôr:-))Čo sa týka veľkosti,myslím,že viac by som nezvládla,už aj s týmto mám problém:-))Neviem si ani náhodou predstaviť baby,čo sú chudé a maju 800,900ml.A čo sa týka chrbta,tak s tým budem ešte bojovať,lebo aj pri prvej op ma strašne bolel chrbát:/Vraj je dobrá nato konopná masť tak skúsim.Ty chceš vlastne koľko ml?

ewel007

Zuleko

Ty double prsatica, že gratulujem! :))
ty kokso, ja tiež chcem podstupiť reopku, tiež su mojim snom velke kozy, tak píš ešte viac pocity ake to je, bolesti chrba, niečo ine ako prvý krát no všetko všetko :D
V každom prípade želam rýchle bezbolestne hojenie a len v dobrom zavidím :)) a teším sa na foto :))

Kvetinka moja ty si ma odhalila :))
Na reopku chcem isť ako to bude možne, normalne ani nemám strach lebo viem čo ma čaka, prave že sa teším a opäť to podstupim v Avelane, Panovi doktorovi absolutne dôverujem a snad so mňa neošedivie ked mu poviíem kolko ml :)) ale zas to nemôžem prehaňať, aby som aj podprdu potom zohnala :)

ewel007

kočky

Dnes som teda vyriešila s panom Dr. Mladekom, vzniknutu situaciu, jeho perfektný pristup a komunikacia, špičkova, darmo je to odborník, po každej stranke a toto je to, čo tu písali aj kočky, že kedsa niečo vyskytne, vidíte ako sa Dr. zachová. Toto je pristup doktora s VELKYM D!
Vedela som už na začiatku, že sa mu zverím znovu do ruk, kedže viete že chem velké prska, a dnes ma v tom Pán doktor len utvrdil a s radosťou sa mu zverím znovu do ruk a verím, že to bude čoskoro. Klinika Avelane je špičkova klinika a určite ju každej s Vas odporúčam, keď chcete aby bolo o Vas super postarane, mať krásne prsia a radosť s celeho priebehu :)