Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

ronie

ahojky ako vies ze pochadzam z MA?
A ty ides na opku Cervenovi?Kedy?Ake budes mat?No ja planujem reopku buduci rok to je pravda ale spekulujem ze si dam mäkku cast nosa upravit lebo mam dost velku spicku.Tak chcela by som cim skor konzultaciu ale este neviem u koho.U Cervena to tusim dlho trva aj len konzultacia ze?Asi pojdem mojmu chirurgovi co mi aj prsia robil aj ked Pezinok by som mala z BA blizsie ako LE, NR

Zuleko

baby,čo ste spomínali tú arnicu čo sa berie po Opke?Kedy to začať brať hneď po OP?Môže to každá kočka?či treba radšej konzultovať d doktorom?

ewel007

kwietok

ano micka vybavene k vzajomnej spokojnosti, včera som to písala že je super že doktor ktorý ťa operoval, sa aj dalej stara o tebe po opke a i ked toto nebolo s môjho zdravotneho hladiska, som rada že sa to vyriešilo, prečo by mala klinike kaziť meno a ničiť mu dlhoročnu pracu neaka tlčhuba..
Mala si skusiť zavolať poklad ale hlavne že už to máš v poriadku a včera sme super s v girl pokecali týmto ju pozdravujem :)) a s cleuškou som si písala že niekedy po kontrole by sme dali to stretko, ja mam koncom mesiaca :)
no ved ja to tiež omielam že s ami mali ale som spokojna ako sa prska usadzaju su ako moje od prírody :D

ewel007

lilabmw

ďakujem cicka, no mne sa tiež páčia ako sa usadzaju su take prirodzene aj ked su okruhle, ja som spokojná, a hlavne že ich citim ako svoje..ak niekedy ked si skušam v NY napr podprdu tak super som spokojna s velkosťou alebo niekedy si poviem že mi stačí a potom zase ma chytí nalada reopka :)) ale ved to sme mi :) teším sa na foto Zuleko a ty ked sa rozhodneš alebo budeš mať odkonzultovane tak daj vedieť :)

ronie

Lilabmw

Ahoj a kde sa mi dve stretneme? ides cervenovi? naco? ved si hovorila ze nove prska az po novom roku. ale tesim sa ze sa stretneme ked uz sme sa v tých malackach nestretli :))

kvet11

ewel007

tak už si konečne vyriešila tú nepríjemnosť kvoli tej sestričke?ja som trošku sklamaná s doktora že mi neodpísal na mail....to je aké super že ste sa tam stretli s v girl :)

baby s avelane a kedy dáme druhú kávičku takú už aby nám vyšla lebo teraz budeme dohodnuté aj cez telefón :))

a to vieš že som ťa odhalila dobre poznám tvoj názor :) ja by som tiež brala o niečo väčšie ale som rada aj tým čo mám :)

lilabmw

ewel07 a vgirl

musim vas pochvalit mate krasne prsicka fakt a ty ewell nieco take ako mas ty si predstavujem este trosku väcsie 550 mozno na moju vysku aj stacit bude ked tak na teba pozeram ako si vysoka? :-) a gratulujem ja mat take ako ty som spokojna.A vgirl moc pekna praca Mladek je tiez sikula.

ewel007

v girl

no micka ty mi hovoril, ved si ako modeločka, a krásna :) fakt parada a tie prska ti uplne že pristanu ulne ako tvoje, doki to super odviedol :) tak samozrejme ja som tiež spokojná, inak by som sa k nemu nehrabala na reopku :) ale čo už ked sa nam mali :D
Jasné perfektný prístup, uplne super sa k tomu postavil a zachoval.
No tie bradavky tak to bolo super, mne sa chcelo smiať ešte cestou domou :D
Tak najbližšie ked mame kavičku s cleuškou tak sa tešíme aj na teba aj na kvet a pôjdeme na lov podprd, oki ?:)
Inak tu kysku pichaju aj v Avelane ja som sa dnes rovno objednala na laser na znamienko :)

v girl

ewel007
cicuska aj ja som ta rada videla..a nabuduce uz pri kave dufam :) a si strasne krasna..tvoje prska su tip-top...cize dokino vsetko zariadil?
no ja som uplne v poriadku.push up mozme uz po 2 mesiacoch po operacii...a aj bez podprdy mozme chodit :D len cvicenie mam obmädzit a aj behavat ked chodim tak len v tej pooperacnej..a ked som mu povedala,ze casom chcem väcsie on,ze nech neblaznim :D ale aj tak ho za par rokov prekavpim..potom aj tu bradavku posunieme :D smial sa na tom hahaha...som rada,ze si odtial odisla spokojna :)