Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

Zuleko
No zas male nemyslim take lentilkove :D ale take do ruky :D či už vacsej alebo mensej :D zas mi na tej velkosti az tak nezalezi, skor na tvare, aby sa upravila ta katastrofa, čo mi ta moja ratolest a schudnutie vytvorili :D

Zuleko

Monita
Jéj ďakujem moja,budem na teba v štvrtok myslieť.Ja idem na prevez v stredu,takže deň pred tebou,ale hádam sa tam niekedy uvidíme:-))Ty už len odratávaj dni a teš sa,budeš mať krásne prsia!Určite to nebudú malé prsia aké sa tebe páčia:-))))

Monitaaa

Zuleko
Nie je niekde na nete fotka tej pooperačnej, ktoru davaju u nich? Mala som ju na sebe, ale nejak si ju neviem vybaviť, je hladka na prsiach, alebo taka vyrezavana presivana :D pamatam len tie hačiky vpredu som sa s nimi mordovala :D

Monitaaa

ronie
nagor 330 a 360 ml okruhle, nie ze by sa mi vacsie nezmestili :D ale mne sa male pačia,no uvidim čo z toho nakoniec bude, teraz nosim 75 B niekedy C podla toho ako je ta podprda vycpana :D :D aj tak si po druhom dietati o par rokov dam spravit nove, uvidime mozno vacsie :D

Zuleko
Dufam, ze sa stretneme niekedy na kontrole, lebo som fakt zvedava na tie tvoje "sutre" lebo aj tie čo si mala vyzerali dost vacsie ako na fotke, ale teba podla mna take velke cici seknu! Tak sa drz a nech si čim skor fit.

Zuleko

lilabmw
Ja len keď idem po schodoch teraz tak fučím ako hroch:-)))Výšku mám niečo okolo 17Ocm,foky hodím neskôr celá som oblepená nemalo by to význam teraz ich dávať a aj nechcem dávať dole pooperačnú podprsenku.

lilabmw

Zuleko wau to je super no v konecnom budes mat urcite tych 95 a to je super.Ja mam teraz 92 a po opke som mala 94.Takze tie 2 cm mozno nieco malo viac odpuchli :-( Ale ja jednoznacne tiez tuzim mat velke kozy paci sa mi to.Sak prave s tym ratam ze telo si bude musiet zase zvyknut.Sak teraz mas asi na hrudi 1,4kg cca tak sa nemozno cudovat.Aku mas vysku ty vlastne?Som zvedava uz na tie fotky :-)

lilabmw

nadranka

ano moze byt ja neviem ja len predavam info co som pocula a urcite na tom nieco je.A asi je jasne ze ked su drahsie tie druhe tak ti radsej tie ponukne aby zarobil.A kedze su ES väcsie ako ine tak pri tych 400ml budes spokojna urcite.MAs nejaky zaklad?a vyska?Kedy ides?

Zuleko

lilabmw
ja som nadšená z tých mojich nových pŕs,určite ak túžiš po väčších odporúčam ti ísť do toho:-))merala som približne obvod a mám niečo oklo 97-98:-)))určite ešte odpuchnú a usadia sa,ale sú také aké som ich chcela.pamätám sa ,že po OP som si povedala tak toto sú prsia aké som chcela!Len treba počítať aj s tým,že už je to riadny náklad na hrudi:-)))