Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

22lajlaaa22

ja by som sla urcite do 400 aj ked moc velky rozdiel 25ml to je skoro ziaden rozdiel ale ber urcite co to da lebo budes po case sklamana a budu sa ti zdat male.A hlavne ked si taka vysoka.Ja mam len 163 a chcem ist este do väcsich a to mam 400 takze radsej viac ako menej ale teda urcite zalezi aj co chces ty aky vysledok aby bol.

lilabmw

nadranka

co sa tyka tych implosov 400ml okruhle a anatomy to su dve uplne odlisne veci a samozrejme aj odlisne vyzerajuce.Si pozri galerku.Anatomy su prirodzene a ako tu aj baby pisali maju objem v spodnej casti a v strednej a profil u anatomoch to este trochu moze ovplyvnit ale asi moc vela nie.A okruhle maju tvar okruhly cize aj po stranach rovnaky a väcsi objem je vo vrchnej casti v dekolte.A rozmery anatomov a okruhlych su teda tiez uplne ine.

lilabmw

saska k

biceps brucho a tak som postupne zacala po 4 tyzdnoch som zacala nohy a postupne pomalicky som zacala ramena biceps ale vsetko velmi opatrne.Prsia som zacala az teraz po pol roku pomaly.A sama uvidis co ta pusti cvicit brusaky sa mi moc nedali asi do tych 6 tyzdnov aj viac len tak pomaly a nie uplne ku kolenam zavadzali a tahali ma prsia.Takze tvoje telo ta same pusti co mozes a co nie ale ako hovorim vsetko opatrne.Dr.odporucaju vobec necvicit 2 mesiace ale to som ja nevydrzala:-)

kvet11

Vikinaaa

skús ísť na konzultáciu k obom a uvidíš kto ty čo povie a s ktorého lekára budeš mať aký pocit...

Lucia83

fuuu tak už sa ty to kráti ani sa nenazdáš a bude s teba ceckaňa máš sa na čo tešiť :))

zuleko

gratulujem k reopke ani si to tu tuším nespomínala že ideš či chcela si prekvapiť :)) tak už len úspešné uzdravenie nech didiky poslúchajú :)

a kdeže je naša Ewelinka ta keď si to tu prečíta bude unesená a zvedava na foto čo sme teda určite že viaceré :) ale ewel túži po väčších a ako som to čítala hneď ma napadla :))

Lucia83

Zuzikk

No cena zavisi aj od typu implosu ja platim 3150€ budem mat mentor, vysoky profil , anatomicke velkost bud 390 alebo 440.
Myslim ze preferuje mentor a nagor. No a operuje v. Nitre kde ma kliniku a myslim v Brne. Chod na konzultku a rozhodnes sa.

Zuleko
Gratulujem. Boli krasne aj predtym tak a teraz su urcite krasne ale vacsie :-)
Som zveava na foto.

Tomaska

No ako moja? Co mas noveho? Mne sa to uz krati a tak to leti ze ani neviem. 29 je tu za chvilku.

Lucia3110

zuleko

wau, gratulujem...to musi byt ina naloz :) ja som tiez uz teraz rozhodnuta pre reopku ale asi si pockam po babatku az..

zuzikk

ahojte dievcata,

uz sa neviem dockat kedy sa k vam zaradim. Forum citam uz asi 2 roky, bola som na konzultacii u Mudr Cervena, ale pravda je ze sa mi na opku nechce velmi cakat rok a pol. Vela tu v poslednom case citam o Mudr Mladekovi. Kde vsade operuje, aku znacku implantatov preferuje a tiez prosim vas aka je u neho priblizne cena. Dakujem vam a drzim palec. liecte sa :-)