Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

skoricka

sak to som aj ja mala komplet cenu 2600 pooperacna implose hospotalizacia anesteza pobyt a viem ze nagory mentory vychadzaju rovnako.Takze u Mladeka by ma tiez teda asi vysli 2600 ako teba.

skoricka

lilabmw

vies co, ta cena je za vsetko uplne komplet a budem mat nagory gulate makulinke, neviem kolko tak samostatne stoja...mozem pozriet doma do papierov...

lilabmw

skoricka

a to mas aku znacku?Mal aj lacnejsie ci toto boli najlacnejsie lebo ja som platila komplet za gulate Mentory 2600

ewel007

elle

ked chceš u Dr. Mladeka gulete tak je to lacnejšie myslím že 2800e anatomi su drahšie tie su okolo 3000e a nemyslím, že pôjdu ceny neako rapidne vyššie :) rozhodla si sa pre Avelane? ja tam planujem znovu druhu opku :)

v girl

kvet11
u mna to bude 1 kavicka..tak dufam,ze sa skontaktujeme :))

ewel007
samozrejme..budeme si skusat pradielka..boze tak sa tesim :D ...a co hovoril doki? ze som mu hovorila,ze chcem väcsie?? :D

lilabmw
dakujem...ano Mladek je uzasny svoju pracu odvedie dobre..kebyze mozem uz si dam aj ja väcsie hehe :)

lilabmw

ewell07

sak prave toto ze raz ked si skusam podprdu alebo tak si poviem ze mi staciu ze su dost velke ale potom ked vidim nejaku co ma väcsie tak zacnem zase premyslat a zase mam chrobaka v hlave :-) sme hrozne my zeny :-)Aj ja sa tesim na fotky Zuleko, nech sa mame cim inspirovat ...a neboj urcite dam vediet ale ja som uz to na prvej kontrole lekarovi hovorila ze by som chcela väcsie a on povedal ze teraz na jesen uz mozme dat ze tie 500-550 v pohode :-)
Zuleko

a tiez si inak neviem predstavit mat na sebe 800-900 Minarikova je asi o 2cm vyssia a ked ma 900 tak to uz je extrem ,najprv idu kozy potom ona..:-)ja si myslim ze tych 600-700 je max u zien potom uz to nevyzera ani vkusne ani nijak len dva balony nafukovacie :-D ale asi aj vec vkusu co sa komu paci.