Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Monita
Vraj na jazvy je výborný dermafix,je to silikónový gél.Mne ho predpísali keď mi nedávno vyberali znamienka a vraveli,že je to veľmi dobre aj na jazvy po operácií pŕs:-))

Monitaaa

Baby čo si lepite tie silikonove naplaste, na ako dlho vam vydrzi jedna naplast, myslim kolko krat mozte nalepit tu istu.

skoricka

lilabmw

Idem 24.10. neviem sa dockat uz :) Budem mat okruhle nagory, extra vysoky profil a 460 ml, svoje mam dva a polky...Ja som tiez na vacsie kozy, ale myslim si, ze toto mi bude stacit, neplanujem uz reopku. Doktor mi prizvukoval, ze netreba zabudnut na to ako sme dakedy vyzerali bez silikonov, lebo ze zeny potom stale vymyslaju, ze chcu vacsie... :)) takze ja sa uskromnim :D

tomyum1

Lucia83

Cauko moja, uz sa ti to krati, za 2 tyzdne uz to tu mas :-) Budem na teba mysliet!!!!

Mne sa koziny usadzaju, aj odpuchli uz, ale pooperacna podprda mi nie je volna, mam taku velmi stahujucu ciernu nuha (voe), sice hore suche zipsy zo vsetkeho trcia ale dobre sa v nej citim. Mam este aj lipoelastic telovu ta ma take presivane akoze kosicky, ale doki mi vravel ze nuha je lepsia hned po, lebo dava kozy k sebe, ta presivana ich trosku dava od seba a vyzeraju take divne spicate. Tak zatial nosim nuha. V avelane tusim davaju tuto.
Trosku uz aj zmakli tie moje cicky... Pozerala som karticku od implosov, tak ja mam mentory kohezia III stredny profil, tak to su asi najtvrdsie myslim?
Snazim sa radsej ich velmi neskumat lebo samoska uplne dokonale nie su a nechcem sa zbytocne stresovat, este potrebuju cas...
Mojmu muzovi sa pozdavaju, aj velkost, vacsie by nechcel, k mojej postave su myslim ok, doki mi povodne chcel aj tak davat mensie, max 350. No a v porovnani s tym co bolo predtym je to neporovnatelne.
Len ma trosku pravy viac boli, asi preto ze pravu ruku viac namaham, kedze som pravacka...

A co tvoj muz, tesi sa uz na velke nove koziny? :-)))))

lilabmw

ewell07

to je super cena ja kebyze si nedavam predoperacne tak ma to tiez vyjde 2530 ale nechcelo sa mi behat po lekaroch.A teba tiez operoval Mladek?

ewel007

v girl

mojka a budeš môcť aj cez tždeň§ teda kvôli maličkému? mohli by sme sa radšej na fb dohodnuť, s kvetom aj cleopatrou sme v priatelstve :D
nohovorila som mu, ale som spominala že sme v kontakte a že by som chcela zväčšenie a tak sa na mňa pousmial :))

ewel007

lilabmw

ja som videla v meste minule jednu kočku ceckaňu ale nie od prírody :)) ta mala nalož, myslím že 700ml určite ale išli jej skvele, bola taka menšia, chudšia, vysoke štekle, postavička, no parada :)