Lucia83
Cauko moja, uz sa ti to krati, za 2 tyzdne uz to tu mas :-) Budem na teba mysliet!!!!
Mne sa koziny usadzaju, aj odpuchli uz, ale pooperacna podprda mi nie je volna, mam taku velmi stahujucu ciernu nuha (voe), sice hore suche zipsy zo vsetkeho trcia ale dobre sa v nej citim. Mam este aj lipoelastic telovu ta ma take presivane akoze kosicky, ale doki mi vravel ze nuha je lepsia hned po, lebo dava kozy k sebe, ta presivana ich trosku dava od seba a vyzeraju take divne spicate. Tak zatial nosim nuha. V avelane tusim davaju tuto.
Trosku uz aj zmakli tie moje cicky... Pozerala som karticku od implosov, tak ja mam mentory kohezia III stredny profil, tak to su asi najtvrdsie myslim?
Snazim sa radsej ich velmi neskumat lebo samoska uplne dokonale nie su a nechcem sa zbytocne stresovat, este potrebuju cas...
Mojmu muzovi sa pozdavaju, aj velkost, vacsie by nechcel, k mojej postave su myslim ok, doki mi povodne chcel aj tak davat mensie, max 350. No a v porovnani s tym co bolo predtym je to neporovnatelne.
Len ma trosku pravy viac boli, asi preto ze pravu ruku viac namaham, kedze som pravacka...
A co tvoj muz, tesi sa uz na velke nove koziny? :-)))))