Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

Leus Zuleko
No to s tou arnikou by zaujimalo aj mna, napr na omlazeni pisu, ze brat aj par dni pred OP, ina uzivatelka zas ze az 2-3 dni po operacii, leus ze uz prvy den, tak ja neviem.

ewel007

oki moja, dali by sme termín niekedy koncom mesiaca a pokecali viacere :))
a zase super foto, v tom topíku :))
nechcem tu micka písať velmi svoj mail, ty mi nedáš neaký svoj ktorý malo používaš? lebo ja mam len jeden..

v girl

ewel007
tak cez tyzden by sa to dalo este vybavit moj ex nepracuje..len to potrebujem vediet skor..a ako vas najdem na FB? posli mi nejaky svoj mail..tam popiseme a najdeme sa aj na FB :)

Zuleko

monita
budem určite,škoda to nevyužiť ak to mám doma,na recept to stojí len niejakých 20 centov,ale normálne 50 eur,takže určite to budem používať:-))

Zuleko

monita
budem určite,škoda to nevyužiť ak to mám doma,na recept to stojí len niejakých 20 centov,ale normálne 50 eur,takže určite to budem používať:-))

Zuleko

skoricka
čítam,že budeš mať Nagory a píšeš,že sú mäkkulinké,tak nechcem ťa strašiť ale čo ja mám nagor a aj baby,čo poznám vôbec nie sú mäkkulinké:-))))Tie nagory na 100% plnené.